Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο γιος του αγνοούμενου ηθοποιού Τζούλιαν Σαντς συμμετέχει στις έρευνες αναζήτησης του πατέρα του

Ο γιος του Τζούλιαν Σαντς εντάχθηκε στην απελπισμένη αναζήτηση του πατέρα του – ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από έξι ημέρες ενώ έκανε πεζοπορία στα «εξαιρετικά επικίνδυνα» βουνά της Καλιφόρνια.

Ο 65χρονος ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην ταινία «Δωμάτιο με θέα», δεν έχει εμφανιστεί από τότε που επιχείρησε να ανέβει στο όρος Baldy στα βουνά Σαν Γκάμπριελ – ένα από τα πιο δημοφιλή μονοπάτια στο Λος Άντζελες.

Ο Σαντς δηλώθηκε ως αγνοούμενος από την οικογένειά του γύρω στις 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής, εν μέσω προειδοποιήσεων για “εξαιρετικά επικίνδυνες” συνθήκες για πεζοπορία.

Ο γιος του, Χένρι, ο οποίος είναι επίσης έμπειρος πεζοπόρος, πέταξε από το Λονδίνο την Τρίτη για να βοηθήσει στην αναζήτηση.

Θεωρείται ότι ακολούθησε τη διαδρομή που ακολούθησε ο πατέρας του.

Ωστόσο, ο 37χρονος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης επικοινωνιών, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις προσπάθειές του λόγω των εχθρικών καιρικών συνθηκών.

Αεροσκάφη και ελικόπτερα έχουν αναπτυχθεί στην οροσειρά, η οποία απέχει 65 χιλιόμετρα από το Λος Άντζελες, όπου ο ηθοποιός ζει στο Μπέβερλι Χιλς από το 2020.

Οι διασώστες εντόπισαν χθες το βράδυ ένα χιονισμένο αυτοκίνητο που πιστεύεται ότι ανήκει στον Σαντς, το οποίο ρυμουλκήθηκε από την περιοχή.

Δεν είναι γνωστό αν ο ηθοποιός θα είχε πάρει μαζί του σκηνή, αλλά μια πηγή κοντά στην οικογένεια δήλωσε ότι θα ήταν «καλά εξοπλισμένος» για μια ημερήσια πεζοπορία.

Εν τω μεταξύ, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ενθουσιώδης φυσιολάτρης αντιμετωπίζει προβλήματα κατά τη διάρκεια πεζοπορίας, αφού στις αρχές της δεκαετίας του 1990 είχε βρεθεί αντιμέτωπος με το θάνατο στις Άνδεις.

«Ήμουν στις Άνδεις και βρέθηκα σε μια φρικτή καταιγίδα πάνω από τα 20.000 πόδια μαζί με άλλους τρεις.

Ήμασταν όλοι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Κάποιοι κοντινοί μας άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους- εμείς ήμασταν τυχεροί», είχε πει στο παρελθόν.

Ο ηθοποιός είναι πατέρας τριών παιδιών και έγινε μεγάλος σταρ μετά την κυκλοφορία το 1985 του δράματος εποχής A Room with a View στο πλευρό της Έλενα Μπόναμ Κάρτερ. Εμφανίστηκε επίσης στις ταινίες The Killing Fields, Arachnophobia και Leaving Las Vegas. Στις τηλεοπτικές του συμμετοχές περιλαμβάνονται το 24 και το Smallville.

Ο 65χρονος έχει δύο κόρες, τη Νατάλια και την Ίμοτζεν, με την Αμερικανίδα δημοσιογράφο Εβγκένια Τσίτκοβιτς, την οποία παντρεύτηκε το 1990. Έχει έναν γιο, τον Χένρι, με την πρώτη του σύζυγο Σάρα Σαντς, την πρώην συντάκτρια του προγράμματος Today του BBC Radio 4.

Πηγή: dailymail.co.uk

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More