Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Γουίλιαμς δεν πανηγύρισε γκολ στο Άνφιλντ και πήρε φιλί στο στόμα από τον Μόργκαν Γουάιτ

Ο Νέκο Γουίλιαμς αρνήθηκε να πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ για τη Νότιγχαμ Φόρεστ μέσα στο Άνφιλντ που ίσως να έκανε τη ζωή δύσκολη για την παλιά του ομάδα.

Το προϊόν της ακαδημίας της Λίβερπουλ ισοφάρισε το σκορ στο Άνφιλντ, ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος τη νίκη, αλλά η στάση του Ουίλιαμς ήταν ακόμα μια στιγμή αξέχαστη.

Ο μπακ σήκωσε τα χέρια ψηλά καθώς αρνήθηκε να πανηγυρίσει, αλλά είχε μια ρομαντική έκπληξη από έναν συμπαίκτη του.

Τον πλησίασε ο Morgan Gibbs-White για να δώσει ένα φιλί στο στόμα στον Williams ως ανταμοιβή για την προσπάθειά του.

Ο Φόρεστ ισοφάρισε για άλλη μια φορά μέσω του Γκιμπς-Γουάιτ, αλλά ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν εκεί για να κάνει το 3-2.

Το φιλί θύμιζε τον Γκάρι Νέβιλ και τον Πολ Σκόουλς το 2010, όταν ο πρώτος έδωσε τα χείλη του στον δεύτερο, αφού σημείωσε ένα νικηφόρο γκολ στην τελευταία φάση απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ουαλός διεθνής Γουίλιαμς γεννήθηκε λίγο πάνω από τα σύνορα από το Λίβερπουλ στο Ρέξαμ και μεγάλωσε στην ακαδημία του συλλόγου.

Αφού μπήκε στην πρώτη ομάδα των Reds τη σεζόν 2019/20, κέρδισε ένα μετάλλιο νικητών της Premier League πριν φύγει ως δανεικός στη Φούλαμ για το 2021/22.

Στην αρχή της τρέχουσας σεζόν άφησε μόνιμα τη Λίβερπουλ για τη Φόρεστ που πρόσφατα προβιβάστηκε σε μια συμφωνία 17 εκατομμυρίων λιρών και τώρα έχει τον πρώτο του στόχο για τον σύλλογο.

Τα πράγματα για τον σύλλογό του δεν φαίνονται καλά, ωστόσο, αγωνίζονται με νύχια και με δόντια για να κρατηθούν στην κατηγορία.

«Το αποτέλεσμα και τα στατιστικά της παραχώρησης τριών προσθέτουν ξανά αυτή την αρνητική πορεία που βρισκόμαστε», είπε ο μάνατζερ Στιβ Κούπερ.

«Αν δεις το παιχνίδι μεμονωμένα, η τεράστια απογοήτευση είναι ότι δεχθήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις. Πραγματικά μπορεί να αποφευχθεί.

«Το πρώτο θα μπορούσαμε να το είχαμε καθαρίσει από την πρώτη επαφή και το δεύτερο δεν το είχαμε σημαδέψει σωστά. Αυτή είναι η πραγματική απογοήτευση, αλλά πάντα θα ήταν ένα απίστευτα δύσκολο παιχνίδι.

«Το να πιστεύεις ότι έχουμε περιορίσει τη Λίβερπουλ σε πολύ λίγες ευκαιρίες για ανοιχτό παιχνίδι, μου λέει ότι έχουμε κάνει κάποια αξιοπρεπή πράγματα, αλλά δεν μπορείς να ξεφύγεις από το γεγονός ότι χάσαμε».

Πηγή: talksport.com
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More