Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Βροχές στα δυτικά την Τρίτη (video)

Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε πολύ μαλακό καιρό, με επικράτηση των νοτιάδων καθώς βαδίζουμε προς τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε. Παράλληλα θα έχουμε συννεφιές και βροχές, αρχικά στα δυτικά, ενώ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι βροχές θα αυξηθούν σε ένταση και θα επηρεάσουν περισσότερες περιοχές.

Την Τρίτη στη δυτική-βορειοδυτική Ελλάδα τα σύννεφα θα είναι πυκνά από την αρχή της ημέρας. Θα δώσουν αρχικά κάποιες βροχές στα βορειοδυτικά και μέσα στην ημέρα θα κινηθούν πιο νότια στη δυτική χώρα. Στην υπόλοιπη χώρα η μέρα θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και αραιές συννεφιές.

Στην Αττική το πρωί θα υπάρχουν κάποιες τοπικές συννεφιές αλλά μέσα στη μέρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Από το βράδυ θα έρθει πάλι μια συννεφιά, κατά διαστήματα αυξημένη.
Οι άνεμοι ασθενείς στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 9 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη και στη Κεντρική Μακεδονία τις πρωινές-προμεσημβρινές θα επικρατήσει ένα μουντό σκηνικό με χαμηλές νεφώσεις και πιθανότητα για τοπικές ομίχλες. Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παρουσιάσει κάποια ανοίγματα με ηλιοφάνεια, τα οποία θα είναι μεγαλύτερα όσο πιο ανατολικά και νότια στην περιφέρεια. Από το απόγευμα θα ξεκινήσει να συννεφιάζει ξανά παντού.
Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 9 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More