Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Κόσμος το 2024 – Athens Gala Dinner

Με φόντο τη γεωπολιτική ρευστότητα, τις κεντρικές πολιτικές για την τιθάσευση του πληθωρισμού αλλά και τις ρυθμίσεις για τον έλεγχο της τεχνητής νοημοσύνης, οι προβλέψεις του Economist για το 2024 θα βρεθούν ακόμα μία φορά στο επίκεντρο της συζήτησης στο ετήσιο The World Ahead 2024 – Athens Gala Dinner, που θα διεξαχθεί, σήμερα, 22 Ιανουαρίου 2024 στην Αθήνα (ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία) με οικοδεσπότες τον Daniel Franklin, Executive Editor του Economist και τον Tom Standage, editor του “The World Ahead 2024”. Παράλληλα, θα υπάρχει διαδικτυακή μετάδοση μέσω της σελίδας www.hazliseconomist.com και στο YouTube – Economist Impact SE Europe Events.

Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει άτομα υψηλού επιπέδου, αναγνώστες οτυ Economist, υψηλά στελέχη και ηγέτες επιχειρήσεων, ανώτερους εκπροσώπους της Κυβέρνησης, κορυφαίους Ακαδημαικούς και στοχαστές. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, το κοινό ενθαρρύνεται να συμμετέχει σε ένα επιτραπέζιο κουίζ εμπνευσμένο από προβλέψεις, το οποίο βασίζεται στο περιεχόμενο του “Τhe World Ahead 2024”. Μάλιστα δίνεται και έπαθλο στο νικητήριο τραπέζι.

Η εκδήλωση διοραγνώνεται στο πλαίσιο της ειδικής αποκλειστικής έκδοσης του Economist για την Ελλάδα και την Κύπρο “Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 2024”, η οποία προβαίνει σε προβλέψεις και εκτιμήσεις για την πολιική, την οικονομία, την τεχνολογία, τις επιχειρήσεις, τις επιστήμες, το περιβάλλον και τον πολιτισμό. Η ελληνική έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου μαζί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:

Larry Summers, πρώην Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ

Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Αγγελική Φράγκου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, Navios Maritime Partners

Ευάγγελος Μαρινάκης, Ιδρυτής και Πρόεδρος, Capital Maritime & Trading Corp

Κώστας Αξαρλόγλου, Καθηγητής και Πρύτανης, Alba Graduate Business School, The American College of Greece

Πηγή: http://www.hazliseconomist.com / www.galadinnerathens2024.economist.com

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More