Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Λεβαδειακός… στηρίζεται στις ακαδημίες του

 

Οι Βοιωτοί, με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους, τονίζουν ότι ο σύλλογος, δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη σε ποδοσφαιριστές, που αποτελούν προϊόν των… σπλάχνων τους.

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό βαθμό, ενόψει της συνέχειας, όταν ισοφάρισε τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις του αγώνα, με το πολύ όμορφο γκολ του Μπελμόντ. Στην αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, οι Βοιωτοί, είχαν στην βασική τους ενδεκάδα τρεις παίκτες, που προέρχονται από τις ακαδημίες του.

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Λιάγκα, Τριαντάφυλλο Τσάπρα και Γιώργο Νίκα, οι οποίοι μάλιστα είναι σε νεαρή ηλικία και μπορούν να στελεχώσουν τον Λεβαδειακό για αρκετά χρόνια. Από την άλλη ο προπονητής της ομάδας, Γιάσμινκο Βέλιτς, δείχνει ότι τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, κάτι που είναι πολύ θετικό για την ομάδα της Λιβαδειάς, έχοντας ως φόντο το… μέλλον.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Ο Λεβαδειακός αποδεικνύει έμπρακτα ότι υπολογίζει στα δικά του παιδιά, με τρεις παίκτες από τα σπλάχνα του συλλόγου να αγωνίζονται ως βασικοί απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Super League, πρόσφερε δυνατές συγκινήσεις, με την ομάδα μας να παίρνει έναν σημαντικό βαθμό (1-1) χάριν στο υπέροχο τέρμα του Αντονί Μπελμόντ στο 93ο λεπτό, το οποίο μάλιστα είναι υποψήφιο για τον διαγωνισμό «Best Goal».

Εκτός όμως από το θετικό αποτέλεσμα που πήρε ο Λεβαδειακός, η επιτυχία της περασμένης Κυριακής γίνεται ακόμη μεγαλύτερη για έναν επιπλέον λόγο.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς εμπιστεύτηκε για την αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας τρεις ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου, νεαρούς μάλιστα σε ηλικία, δείχνοντας ότι ο Λεβαδειακός εκτός από παρόν, έχει και μέλλον.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Λιάγκα (22 χρ.), τον Τριαντάφυλλο Τσάπρα (20 χρ.) και τον Γιώργο Νίκα (23 χρ.).

Τρεις ποδοσφαιριστές που αποτελούν αναπόσπαστα μέλη του Λεβαδειακού από πολύ νεαρή ηλικία κι έχουν αναδειχτεί από την ακαδημία του συλλόγου μας, αποδεικνύοντας στην πράξη τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Λεβαδειακού».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More