Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο λόγος που η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε μέσα από τα χέρια της τον Χακίμ Ζίγιες

Σχεδόν σίγουρη ήταν χθες η απόκτηση του Χακίμ Ζίγιες από την Παρί Σεν-Ζερμέν, με την μορφή δανεισμού από την Τσέλσι. Ο Μαροκινός μάλιστα είχε ταξιδέψει στο Παρίσι, ωστόσο την τελευταία στιγμή η συμφωνία ακυρώθηκε, λόγω σοβαρής «γκάφας» των ανθρώπων της Τσέλσι.

Ενώ η Παρί Σεν-Ζερμέν αλλά και ο ίδιος ο Ζίγιες ήταν έτοιμοι για την ολοκλήρωση του δανεισμού, η Τσέλσι ήταν απασχολημένη με την απόκτηση του Έντσο Φερνάντες από την Μπενφίκα. Αυτό έκανε τους αρμόδιους της Τσέλσι να βάλουν σε «δεύτερη μοίρα» την ολοκλήρωση του δανεισμού του Μαροκινού, καθώς έστειλαν λάθος έγγραφα στο Παρίσι, όχι μόνο μία, αλλά τρεις φορές συνεχόμενες.

Επίσης απέστειλαν τα απαραίτητα έγγραφα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αφότου είχε λήξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, στις 12 το βράδυ.

Φυσικά οι άνθρωποι της Παρί Σεν-Ζερμέν βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα» με την συμπεριφορά της Τσέλσι, ενώ κατέθεσαν έφεση στις αρμόδιες γαλλικές αρχές με την δικαιολογία πως δεν ήταν δικό τους το λάθος, που όμως απορρίφθηκε, με αποτέλεσμα ο Χακίμ Ζίγιες να παραμένει κάτοικος Λονδίνου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More