Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Πύρρος Δήμας βρίσκεται στη Ρόδο και τιμήθηκε από την ΚΑΕ Κολοσσός

Παρουσία του χρυσού μας Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Καλλιθέα Ρόδου, το παιχνίδι του Κολοσσού με τον Γ.Σ. Λαυρίου για την συνέχεια της Basket League.

Βρισκόμενος στο «νησί των Ιπποτών» τις τελευταίες εορταστικές ημέρες, ο Πύρρος εξέφρασε την επιθυμία να δει από κοντά τον Κολοσσό να αγωνίζεται, κάτι που έγινε πραγματικότητα, κερδίζοντας την αγάπη και το ζεστό χειροκρότημα μικρών και μεγάλων φιλάθλων κατά την είσοδο κι έξοδο από το Παλέ Ντε Σπορ της Καλλιθέας.

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection στο ημίχρονο του αγώνα απένειμε τιμητική πλακέτα στον Ολυμπιονίκη, θέλοντας να το ευχαριστήσει για ότι έχει κάνει για τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία. Την πλακέτα παρέδωσε ο ένας εκ των μεγάλων χορηγών του Κολοσσού, ο γνωστός ξενοδόχος Γιάννης Χατζηλαζάρου!

Ο Πύρρος Δήμας (γεννήθηκε 13 Οκτωβρίου 1971) είναι Ολυμπιονίκης αθλητής της άρσης βαρών. Ένας από τους κορυφαίους αθλητές της σύγχρονης εποχής, αφού είναι τρεις φορές χρυσός ολυμπιονίκης (Βαρκελώνη 1992, Ατλάντα 1996 και Σύδνεϋ 2000) και μία φορά χάλκινος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Στη Ρόδο τον συνόδευε η σύζυγός του Αφροδίτη Σκαφίδα.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αθανασίου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More