Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ρένερ ανεβάζει φωτογραφία ευχαριστώντας τη «φημισμένη ιατρική ομάδα της ΜΕΘ» για την ανάρρωσή του

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ έδωσε την Παρασκευή την τελευταία του ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του μετά το ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό μηχάνημα την Πρωτοχρονιά.

Σε μια ιστορία στο Instagram την Παρασκευή, ο Ρένερ ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου για τη βοήθεια στην ανάρρωσή του.

«Σας ευχαριστώ φημισμένη ιατρική ομάδα της ΜΕΘ για την έναρξη αυτού του ταξιδιού», έγραψε προσθέτοντας μία φωτογραφία του στο κρεβάτι του νοσοκομείου, περιτριγυρισμένο από ιατρικό προσωπικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Ρένερ κρατάει τους ακολούθους του ενήμερους για την ανάρρωσή του από τότε που υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια ατυχήματος με εκχιονιστικό μηχάνημα την 1η Ιανουαρίου, γεγονός που τον ανάγκασε να μεταφερθεί αεροπορικώς από το σπίτι του σε νοσοκομείο πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την επόμενη ημέρα.

Η ιστορία στο Instagram την Παρασκευή ήταν η τρίτη ανάρτηση για την ανάρρωσή του.

Η πρώτη ενημέρωση για την ανάρρωσή του έγινε την Τρίτη, όταν μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, στην οποία ευχαριστούσε τους θαυμαστές του για τα μηνύματα υποστήριξης που του έστειλαν μετά το ατύχημά του.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια», έγραψε στη λεζάντα.

Την Πέμπτη, ο Ρένερ δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram story του, στο οποίο η αδελφή του τού έκανε μασάζ στο κεφάλι και τον έκανε να γελάει, ενώ η μητέρα τους παρακολουθούσε. Έγραψε ότι αυτή ήταν μια «στιγμή σπα για να μου ανεβάσει το ηθικό».

Ο ηθοποιός τραυματίστηκε από το τεράστιο εκχιονιστικό μηχάνημα, καθώς προσπαθούσε να βοηθήσει ένα μέλος της οικογένειάς του να ξεκολλήσει το αυτοκίνητό τους από το περίπου 1,5 μέτρο χιόνι που είχε πέσει το προηγούμενο βράδυ.

Οι εκπρόσωποι του Ρένερ δεν απάντησαν αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό από το FOX News Digital.

Πηγή: Foxnews.com

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More