Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Σβαρτσενέγκερ χρεώνει 300.000 δολάρια για προπόνηση υπό επίβλεψη

 

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έγινε ο πιο ακριβός personal trainer στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την προπόνηση δύο ομάδων χθες. Η καθεμία πλήρωσε 150.000 δολάρια για προπονήσεις υπό επίβλεψη. Ήταν όλα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Σβαρτσενέγκερ, δηλαδή, «παραδέχτηκε» ότι τώρα πιο συχνά θα χρεώνει 150.000 δολάρια ανά προπόνηση στο αγαπημένο του γυμναστήριο στην Καλιφόρνια. Τα αναφερόμενα ποσά αποτελούν μέρος των κεφαλαίων που συγκεντρώθηκαν για το φιλανθρωπικό πρόγραμμα «After-School All-Stars», το οποίο ίδρυσε ο ηθοποιός πριν από 30 χρόνια για να βοηθήσει παιδιά σχολικής ηλικίας σε όλη τη χώρα.

Σε δωρεές, ωστόσο, οι άνθρωποι πρόσφεραν 5,2 εκατομμύρια δολάρια. Εκτός από την εκπαίδευση, ο Άρνολντ δημοπρατούσε επίσης ρούχα, έργα τέχνης και έκανε βόλτες με το στρατιωτικό του όχημα ως μέρος της εκστρατείας.

Οι καλεσμένοι που πλήρωσαν 50.000 δολάρια ο καθένας για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ήταν οι Danny DeVito, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, μαζί με το καστ της νέας σειράς του Άρνολντ στο Netflix, FUBAR. Πρόσφατα, ο Άρνολντ και το πρόγραμμα βοήθησαν ένα σχολικό έργο στο Uvalde του Τέξας των ΗΠΑ, κατόπιν αιτήματος της πόλης.

Πηγή: https://kurir.mk/scena/poznati/shvarceneger

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More