Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Τζον Κυνηγόπουλος συνέταιρος στην Simeon Entertainment, εταιρεία παραγωγής της ταινίας «Άνθρωπος του Θεού»

Μετά την παγκόσμια επιτυχία της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού» σε σκηνοθεσία Yelena Popovic, ο επενδυτικός τραπεζίτης και επιχειρηματίας, κ Τζον Κυνηγόπουλος ο οποίος συμμετείχε ως Εκτελεστικός Παραγωγός στην ταινία, συμμετέχει με μειοψηφικό μερίδιο στην Simeon Entertainment, την αμερικανική εταιρεία παραγωγής που έφερε την ταινία η οποία κυριάρχησε το 2021 στο ελληνικό box office.

Ο κ Κυνηγόπουλος θα συμβάλλει οικονομικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, στην παραγωγή και χρηματοδότηση καλλιτεχνικών και εμπορικών ταινιών υψηλής ποιότητας.

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πλέον και τυπικά μέλος αυτής της ταχέως αναπτυσσόμενης εταιρείας παραγωγής με επικεφαλής μια απίστευτα ταλαντούχα δημιουργικά και παραγωγικά ομάδα», αναφέρει ο κ Κυνηγόπουλος.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε στην ομάδα μας τον John και ευγνώμονες για την υποστήριξή του και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τη μελλοντική επιτυχία της εταιρείας», λένε οι συνιδρυτές της Simeon Entertainment, κκ Alexander Potter και Yelena Popovic.

Αυτή τη στιγμή η Simeon Entertainment είναι σε διαδικασία παραγωγής της ταινίας “Lost Weekend” μια κωμωδίας βασισμένης σε μια αληθινή ιστορία του John Lennon σε σκηνοθεσία του Frank Coraci (Wedding Singer, Click, Here Comes the Boom, Zookeeper) που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την παραγωγή φέτος ενώ προγραμματίζει και πολλά άλλα έργα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More