Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ διαμορφώνει το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο στο Αχιλλοπούλειο

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αναλαμβάνει την πλήρη χρηματοδότηση για τη διαμόρφωση των χώρων του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, που θα εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες υγείας σε ασθενείς με καρδιολογικά – κι όχι μόνο – προβλήματα.

Με τη λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, θα διασφαλιστεί η άμεση και εύκολη πρόσβαση των ασθενών σε απαραίτητες εξετάσεις, εξαλείφοντας πλήρως την προηγούμενη ανάγκη μετακίνησης σε νοσοκομεία γειτονικών πόλεων.

Ο Ιωάννης Ντόκος, Διοικητής του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, ευχαρίστησε την εταιρεία για την προσφορά ενώ ο Μιχάλης Βλάχος, Διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο, ανέφερε σχετικά: «Για όλους εμάς τους ανθρώπους του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, κάθε δράση που αφορά στην Υγεία και Ασφάλεια του ανθρώπου είναι κίνηση πολιτισμού. Νιώθουμε υπερήφανοι όταν μπορούμε να συμβάλουμε σε έργα ουσίας που θωρακίζουν την υγεία των συμπολιτών μας. Έτσι, αναλάβαμε την χορηγία για τη διαμόρφωση των χώρων του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, ώστε κάθε κάτοικος της περιοχής να έχει πρόσβαση σε πιο ολοκληρωμένες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας στο «σπίτι» του».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More