Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πήραν φωτιά τα τυπογραφεία στην Κοζάνη λόγω των εκλογών

Η διαδικασία των εκλογών τόσο για τις περιφερειακές, όσο και τις δημοτικές εκλογές έβαλε «φωτιά» στα τυπογραφεία της Κοζάνης, καθώς οι υποψήφιοι όλων των συνδυασμών έσπευσαν το τελευταίο διάστημα για να τυπώσουν από κάρτες και αφίσες, μέχρι μπλουζάκια τυπωμένα και αναπτήρες για να επικοινωνήσουν το συνδυασμό τους.

Το χαρτί που ξοδεύτηκε μάλιστα ήταν κάτι το πρωτοφανές, όπως αναφέρει στην εκπομπή της ΕΡΤ3, «Περίμετρος», ο Τέλης Βωβός τυπογράφος στην Κοζάνη.

«Πάντοτε οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, λόγω και του μεγάλου όγκου υποψηφίων στους δήμους και την περιφέρεια. Όλοι οι υποψήφιοι ίσως αναγκάστηκαν σε περισσότερα έξοδα, καθώς πέρα των καθιερωμένων αναλογικών εντύπων, αναγκάστηκαν να διαθέσουν ένα μέρος του μπάτζετ τους και στα ψηφιακά μέσα, στα social media για να μπορέσουν να κάνουν αξιοπρεπώς την επικοινωνία τους με τους ψηφοφόρους. Αυτό σημαίνει ότι όσο και να ψηφιοποιηθεί η εποχή μας, παραμένει πόρτα, πόρτα και σπίτι, σπίτι χρειάζεται ο υποψήφιος να έχει την επαφή».

«Κάτι που πρέπει να τονίσω είναι ότι μόνο των 20% των ψηφοδελτίων που τυπώνονται είναι οι πραγματικές ανάγκες που καταλήγουν μέσα στην κάλπη, τα υπόλοιπα εύχομαι να καταλήγουν στην ανακύκλωση», όπως ανέφερε, ενώ όπως είπε δεν έλειψαν και τα περίεργα με ψηφοφόρο να ζητά να της τυπώσουν σε εσώρουχο το όνομα υποψήφιου και δίπλα να βάλουν και σταυρό!

Ρεπορτάζ: Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More