Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πήρε τον Καραγεωργίου ο Χαρίλαος Τρικούπης

 

Από την Καρδίτσα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, ο 21χρονος φόργουορντ θα παραμείνει στην κατηγορία, ωστόσο από σήμερα θεωρείται και επίσημα “κάτοικος” Μεσολογγίου. 

Στο Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο 21χρονος φόργουορντ, Αντώνης Καραγεωργίου, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν βρισκόταν στο ρόστερ της Καρδίτσας που κατέκτησε την πρώτη θέση στην Α2 Ανδρών και την άνοδο στα “σαλόνια” της Μπάσκετ Λιγκ.

Με την Καρδίτσα την προηγούμενη χρονιά μέτρησε 4,9 πόντους και 3,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά ματς σε 10 εμφανίσεις με τους Θεσσαλούς στο πρωτάθλημα. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στο Φίλιππο Βέροιας, τον ΠΑΟΚ και την ΧΑΝΘ.

Η ανακοίνωση του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου:

«Καλωσορίζουμε στην πόλη μας τον Αντώνη Καραγεωργίου.

Ο 21χρονος ύψους 2,02 φόργουορντ, ξεκίνησε το μπάσκετ στο Φίλιππο Βέροιας, στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε στην παιδική και εφηβική ομάδα, ενώ για δυο σεζόν, έπαιξε στη Β’ Εθνική με τη φανέλα της ΧΑΝΘ. Τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε στην Α2 κατηγορία με τον Φίλιππο Βέροιας και την περσινή σεζόν στον ΑΣ Καρδίτσας, έχοντας 4,9 πόντους και 3,5 ριμπάουντ σε 10 παιχνίδια με τους Θεσσαλούς, με τους οποίους κέρδισε την άνοδο στην Basket League.

Καλώς ήρθες Αντώνη».

Το άρθρο Πήρε τον Καραγεωργίου ο Χαρίλαος Τρικούπης εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More