Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανηλειακός και Αίας : Θετικό ξεκίνημα στη Γ΄ Εθνική

Την ευκαιρία να επιστρέψει στον Πύργο με το τρίποντο, έχασε ο Πανηλειακός χθες στο Γύθειο στην πρεμιέρα της Γ΄ εθνικής, μένοντας στο 1–1 με τον τοπικό Πανγυθειατικό.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Κούτση, είχαν τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και αδικούνται από το τελικό σκορ, και πιέστηκαν μόνο στα τελευταία λεπτά, όταν αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο, με αποτέλεσμα να ισοφαριστούν στις καθυστερήσεις.

Πανγυθεατικός: Καβαλιώτης, Χρυσικάκος (55΄Μπερδούσης), Πετρόπουλος, Ζορμπάς, Κουρτέσης, Αναστασάκος, Μπουρελάκος, Γιαννόπουλος (65΄Μανωλάκος), Κοκκινάκης (65΄Διαμαντάκος), Σαμπατάκος, Σπηλιωτόπουλος (78΄Μπουτσικάρης).

Πανηλειακός: Μάντζαρης, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Κασμερίδης (46΄λ.τ. Μπαλλός), Αντωνιάδης, Μπάλλας, Λίμα, Λούσκος (75΄Κασσιανός), Αρσενίδης, Μενσά, Πεντρίνιο (53΄Καλομοίρης).

Με το «δεξί»… μπήκε ωστόσο στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής ο Αίας Γαστούνης, στην τριτη συνεχόμενη παρουσία. Οι «ερυθρόλευκοι» του Αλ. Γαβριλόπουλου, παρότι δεν βρέθηκαν σε μεγάλη ημέρα, έκαναν ιδανική πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής χθες το απόγευμα στην έδρα τους, επικρατώντας δύσκολα μεν, αλλά δίκαια του Α.Π.Σ. Πάτραι, παίζοντας από το 65΄με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντ. Κάρδαρη με 2η κίτρινη κάρτα.

Αίας: Κουτρουμπής, Βράπι, Κάρδαρης, Βατσής, Ρίλντι, Τσακοπιάκος, Μέντες (70΄ Κουλούρης), Φερεκίδης (75΄ Τριανταφυλλόπουλος), Σταθάτος, Ριτσούλι, Πυρρής (85΄ Καράγιωργας).

Πάτραι: Βορύλλας, Β. Γερογιάννης, Καλαμπόκας (46΄ Θεοφάνης), Φούφουλας, Σούλης, Ν. Βλασσόπουλος (87΄ Σ. Γερογιάννης), Μαστραντωνάκης, Θ. Βλασσόπουλος (71΄Κυβελίδης), Σαμπανέι, Στανής (63΄ Σταυρόπουλος), Σουγλέρης (46΄ Ζελενίτσας).

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Πανγυθεατικός – Πανηλειακός 1-1 (90+2′ Κουρτέσης πεν. – 32′ Λίμα πεν.)

Αίας Γαστούνης – Πάτραι 2-1 (16′ Σταθάτος φάουλ, 36′ Πυρρής – 20′ Σαμπανέι πεν.) – (65′ αποβολή για τον Αίαντα ο Κάρδαρης με δεύτερη κίτρινη κάρτα)

Ερμιονίδα – Πανιώνιος 0-0 (στο 22′ αποβολή με κόκκινη για μαρκάρισμα σε προφανή ευκαιρία μέσα στην περιοχή ο Νέτο της Ερμιονίδας ενώ το πέναλτι για τον Πανιώνιο με τον Γροντή αποκρούστηκε από τον Πονηρό)

Ιάλυσος – Αιολικός 1-2 (34‘ Δελαπόρτας – 54′ αυτογκ. Γιώργου, 66’ Αποστολόπουλος)

ΑΕ Μυκόνου – Φοίνικας Ν. Επιδαύρου 0-0

Παναργειακός – ΑΟ Πυλίου Κω 1-2 (38′ Πλαστουργός – 52′ Γκίκα πεν., 90+4′ Τουργαΐδης)

Διαβολίτσι – Ρόδος 1-4 (54′ Ηλιόπουλος πεν. – 25′ – 29′ Μπαρμπαρούσης, 48′ Σιουλάι, 50′ Τζουανάκης)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More