Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανθρακικός: «Διπλό» στην Δράμα και… δεύτερη θέση

To απόγευμα της Κυριακής (22/10) ο Πανθρακικός κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας επί της Δόξας Δράμας με σκορ 1-2, στο πλαίσιο της 7ης «στροφής» του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Πιο συγκεκριμένα, στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης ο Χρήστος Βάσκος, εκμεταλλευόμενος το λάθος των αντιπάλων κατάφερε να βρεθεί σε θέση τετ-τα-τετ και με πλασέ να ανοίξει το σκορ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και στο 47′, ο Γκουτσίδης με ωραία ατομική προσπάθεια σκόραρε γράφοντας το 0-2, για τους φιλοξενούμενους.

Ο Πανθρακικός συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, καθώς στο 47′ ο Γκουτσίδης με ατομική προσπάθεια κατάφερε να γράψει το 0-2, για την ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη.

Η Δόξα Δράμας δεν πτοήθηκε και με την συμπλήρωση μίας ώρας μείωσε το σκορ, χάρις σε εύστοχη κεφαλιά του Μπρατσιάνη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Με αυτή την νίκη η ομάδα της Κομοτηνής βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 16 βαθμούς. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Πανθρακικό είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (29/10) εντός έδρας κόντρα στον Νέστο Χρυσούπολης, για την 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας (Μάριος Παναγιώτου): Μπεζυρτζής, Στάικος, Παπαϊωάννου, Μπλιός, Κυριακίδης Δ. (46′ Ατανάσοφ), Οικονομίδης, Χατζηδημητρίου, Μπρατσιάνη, Θεοδοσιάδης, Περσίδης, Κόντος.

Πανθρακικός (Γιώργος Αμανατίδης): Παϊτέρης, Καλογρανάς (90+4′ Στοΐνοβιτς), Λαρέα (56′ Σμάλης), Κωσταρέλης, Πεχλιβανόπουλος, Σίλβα, Γιαννακιτσίδης, Βελή Μεμέτ Χακάν (46′ Μανίσογλου), Γκουτσίδης, Βάσκος, Παυλίδης (81′ Χαλκιαδάκης).

Σύνταξη: Ακρίτας Καραγιαννίδης

Φωτογραφία: sportdrama

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More