Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανσερραϊκός:”Ροπαλιά” από τον Ηρακλή – Αβέβαιο το μέλλον του Ελευθερόπουλου στον πάγκο των «λιονταριών» (βίντεο)

Με δύο «ροπαλιές» του Ντένζελ Γιουμπιτάνα, ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε στις Σέρρες 2-0 από τον Ηρακλή στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στον Α όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2.

Σε ένα παιχνίδι, που θύμισε κάτι από το ένδοξο παρελθόν των δύο ομάδων, ο Ηρακλής ήταν αυτός που ανταποκρίθηκε στις συνθήκες του αγώνα κόντρα σε έναν νωθρό Πανσερραϊκό που υπέπεσε σε πολλά λάθη. Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο 25ο με εξαιρετική συνεργασία του Άλεκσιτς με τον Ντένζελ Γιουμπιτάνα και τον τελευταίο να σκοράρει μέσα από την περιοχή (0-1). Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ξεκίνησε με αλλαγές το δεύτερο ημίχρονο αλλά ο Ηρακλής ξαναβρήκε στόχο όταν στο 53ο ο Τόμας με κεφαλιά πάσα τροφοδότησε τον Γιουμπιτάνα και ο Βελγοσουριναμέζος προλαβαίνοντας τη Σερραϊκή άμυνα έκανε το 0-2.

Διαμαρτυρίες των Σερραίων

Με τη διαιτησία του αγώνα τα έχουν στον Πανσερραϊκό και δίκαια «φωνάζουν» για την λανθασμένη ακύρωση γκολ του Ανδρέα Κατσαντώνη με υπόδειξη οφσάιντ αμέσως μετά το δεύτερο γκολ του Ηρακλή.

Σε δύσκολη θέση ο Ελευθερόπουλος

Αμφίβολη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο  των «λιονταριών». Η πρώτη ήττα και κυρίως η εμφάνιση της ομάδας έχει προβληματίσει τους ανθρώπους της διοίκησης με το μέλλον του 46χρονου προπονητή να θεωρείται αβέβαιο. Άλλωστε μετά το τέλος του αγώνα δηλώσεις στην ΕΡΤ3 έκανε ο συνεργάτης του, Στέλιος Βενετίδης ενώ δεν έγινε και η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Πανσερραϊκός (Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Δεληγιάννης (46′ Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (51′ Ανάκογλου), Σιοφανός (46′ Σαΐντ), Θυμιάνης (67′ λ.τ Δημητρίου), Μούργος, Κανίς, Κατσαντώνης (60′ Λιούμης).

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Α.Παπαστεριανός, Χρουσιέλ, Σίλβα (90+1′ Κωστούλας), Πατράλης, Τότσκα (80′ Μελούνοβιτς), Άλεξιτς (80′ Μανουσάκης), Τόμας (71′ Δόρης), Γιουμπιτάνα (90+1′ Κουντουριώτης).

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More