Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανσερραϊκός: Έχασε με 3-0 από την ΑΕΚ, κέρδισε τον σεβασμό και του Αλμέιδα

Με τρία γκολ που δέχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός έχασε  3-0 από την ΑΕΚ στο «OPAP Arena» στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «κόκκινοι» έβαλαν δύσκολα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Σούπερ Λιγκ, την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο κερδίζοντας τα κολακευτικά λόγια του προπονητή της Ματιάς Αλμέιδα, που αναγκάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο να κάνει αλλαγές για να πάρει την νίκη. «Εγώ θεωρώ ότι μένει ακόμα ένα παιχνίδι. Κι αν μιλάμε ότι πρέπει να σεβόμαστε τους αντιπάλους, αυτός ο αντίπαλος πρέπει να έχει τον απόλυτο σεβασμό μας, με ένα πολύ καλό σύστημα παιχνιδιού, παίρνοντας ρίσκα απαραίτητα, πραγματικά έδωσα συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή», είπε ο Αργεντικός τεχνικός ενώ ο Παύλος Δερμιτζάκης, που έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες του, δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του υπογραμμίζοντας ότι ο μεγάλος στόχος του Πανσερραϊκού είναι το πρωτάθλημα στη Super League 2. Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με γκολ του Μάνταλου στο 55ο , του Λιβάι Γκαρσία στο 67ο και του Πινέδα στο 89ο βάζοντας γερές βάσεις για την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου Ελλάδος.

Η ρεβάνς στις Σέρρες θα γίνει την επόμενη Πέμπτη στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

ΑΕΚ (Ματιάς Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ραντόνια (68′ Ρότα), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Φερνάντες (61′ Γιόνσον), Φράνσον (61′ Άμραμπατ), Τσούμπερ (61′ Αραούχο), Πινέδα, Μάνταλος, Φαν Βέερτ (56′ λ.τρ. Λιβάι Γκαρσία).

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Γιανναράκης, Παντεκίδης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης (60′ Λυμπεράκης), Ροντρίγκεζ (67′ Ανάκογλου), Θυμιάνης, Μούργος, Στίνα (77′ Αλί Μπάμπα), Κανίς (61′ Σοφιανός), Κατσαντώνης (67′ Μπαΐροβιτς).

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More