Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανσερραϊκός: Μόνος πρώτος μετά την έβδομη συνεχόμενη νίκη του

Την «ευχάριστη μοναξιά» της κορυφής απολαμβάνει ο Πανσερραϊκός μετά την νίκη του με 1-0 στη Ρόδο με αντίπαλο τον Διαγόρα για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.

Οι «κόκκινοι» πέτυχαν την έβδομη συνεχόμενη νίκη τους με τον Παύλο Δερμιτζάκη στο τιμόνι τους και είναι μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία του ομίλου αφού ο ΠΑΟΚ Β έχασε στην έδρα του 1-0 από τον Αλμωπό Αριδαίας.

Ο Πανσερραϊκός πήρε το τρίποντο με γκολ του Τάσου Παπάζογλου στο 58ο ενώ νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι με τον Κανίς (το απέκρουσε ο Γαλάνης που είχε ανατρέψει τον Σαϊντ).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πάρης Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Τάτσης (69ο  Μπούμπας), Μανιώτης, Καραμάνης (69ο  Βουργουντζής), Παπαϊωάννου, Παραστατίδης, Σταμένκοβιτς, Μιχόπουλος (69ο  Λούκιτς), Αρίας (46ο  Πετράκης), Γκρόζντανιτς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Ζέρης, Πεταυράκης, Στίνα (88ο Δεληγιαννίδης), Θυμιάνης, Μούργος (88ο Γιανναράκης), Σοφιανός (62ο Κολομπίνο), Κανίς (73ο  Κατσαντώνης), Σαΐντ (62ο  Μπαΐροβιτς).

Για την μεγάλη του προσφορά όταν ήταν προπονητής του Διαγόρα τιμήθηκε από τη διοίκηση της ομάδας ο Παύλος Δερμιτζάκης που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί.

Στη βαθμολογία:

Πανσερραϊκός 25 βαθμοί (σε 10 αγώνες)
ΠΑΟΚ Β 22 βαθμοί (σε 10 αγώνες)
ΑΕ Λάρισα 22 (σε 11 αγώνες)
Νίκη Βόλου 19 (σε 10 αγώνες)
Αναγέννηση Καρδίτσας 18 (σε 10 αγώνες).

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More