Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανσερραϊκός: Τον συμπαίκτη του Κρ. Ρονάλντο, Γ. Μασαρίποφ απέκτησαν τα “λιοντάρια”

Τη μεταγραφική «βόμβα» για το τέλος κρατούσαν στον Πανσερραϊκό με τη διοίκηση της ΠΑΕ να ανακοινώνει σήμερα την απόκτηση του Γιαλολίντιν Μασαρίποφ.

Ο 30χρονος ακραίος επιθετικός από το Ουζμπεκιστάν (01/09/93), ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό χαφ και είναι 52 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του (12 γκολ), ήταν συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ από την οποία αποχώρησε πριν από περίπου ένα μήνα έχοντας αγωνιστεί σε 45 παιχνίδια της (4 γκολ/8 ασίστ).

Ο Μασαρίποφ αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο του 2020 και μέχρι πριν από λίγο καιρό στη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην περίφημη Αλ Νάσρ, παραχωρώντας το νούμερο “7”, του οποίου ήταν κάτοχος, στον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ο Πορτογάλος πήρε μεταγραφή στην ομάδα του και έχοντας συνολικά 68 συμμετοχές, 5 γκολ, 17 ασίστ. Το 2021 ειχε παραχωρηθεί δανεικός για 6 μήνες στην Σαμπάμπ Άλ Αχλί. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανσερραϊκού έχει ανεβασμένες πολλές φωτογραφίες με τον Πορτογάλο σταρ του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου (δείγμα των καλών σχέσεων που έχουν οι δυο τους).  

Η Αλ Νασρ απέκτησε το καλοκαίρι στη θέση του Μασαρίποφ τον Σαντιό Μανέ από την Μπάγερν υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο για συνολικές απολαβές 120.000.000 ευρώ!

Νωρίτερα ο Γιαλολίντιν Μασαρίποφ αγωνιζόταν στην πατρίδα του, στο Ουζμπεκιστάν, με τις φανέλες των Παχτακόρ και Λοκομοτίβ Τασκένδης, έχοντας συνολικά περισσότερες από 200 συμμετοχές, 42 γκολ, 60 ασίστ και βάζοντας στην τροπαιοθήκη του 5 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα.

Το 2020 είχε αναδειχθεί καλύτερος μέσος του Ασιατικού Champions League, όπως και καλύτερος ποδοσφαιριστής στο Ουζμπεκιστάν

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More