Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανσερραϊκός: Φιέστα ανόδου για τα “λιοντάρια” ανήμερα των γενεθλίων τους

Ανήμερα των 59ων γενεθλίων του ο Πανσερραϊκός γιορτάζει την Τετάρτη 31 Μαΐου την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο του μετά από 12 χρόνια στη Σούπερ Λιγκ.

Η φιέστα ανόδου, που έχουν ετοιμάσει με πολλές εκπλήξεις οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού, θα ξεκινήσει αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β, η σέντρα του οποίου θα γίνει στις 19:15 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (ΕΡΤ3-ΕΡΑ Σπορ) για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.  

Το κύπελλο στους πρωταθλητές

Την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή στον Πανσερραϊκό θα κάνει ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2 Πέτρος Μαρτσούκος ενώ στην βράβευση των κορυφαίων της κατηγορίας και των δύο ομίλων ξεχωρίζουν δύο «κόκκινοι», ο προπονητής του Πανσερραϊκού Παύλος Δερμιτζάκης που αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με ψήφους των συναδέλφων του και των αρχηγών των ομάδων, καλύτερος προπονητής του ομίλου και ο τερματοφύλακας των «λιονταριών» Παναγιώτης Κατσίκας που ψηφίστηκε ο καλύτερος τερματοφύλακας.

Η ιστορία και το μέλλον

Κεντρικό ρόλο στη μεγάλη γιορτή που ετοιμάζουν εδώ και μέρες οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού θα έχει η ιστορία και το μέλλον του συλλόγου. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έγραψαν την ιστορία του συλλόγου μαζί με τα παιδιά των ακαδημιών θα στείλουν το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα ότι ο Πανσερραϊκός επιστρέφει με «βαριά» φανέλα και ελπιδοφόρο μέλλον.  

Γενική είσοδος 5 ευρώ

Με γενικό είσοδο 5 ευρώ θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ Β και αμέσως μετά η φιέστα ανόδου των «λιονταριών». Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός η φιέστα ανόδου θα ξεκινήσει μετά το τέλος του αγώνα με παρουσιαστή τον Σερραίο κωμικό, Youtuber και φίλαθλο της ομάδας Γιώργο Βαγιάτα και θα κορυφωθεί με την απονομή του Κυπέλλου από τον Πρόεδρο της Super League 2.

«Σε μία ημέρα που η ομάδα μας θα πανηγυρίσει με τον πιο επίσημο τρόπο την επιστροφή της στην Super League μετά την αγωνιστική περίοδο 2010-11 και ταυτόχρονα το 5ο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής-Super League 2 στην ιστορία της, απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους Σερραίους για να ζήσουμε ΜΑΖΙ το τέλος αυτού του ταξιδιού. Γιατί ΜΑΖΙ φτάσαμε στην κορυφή», υπογραμμίζει στην ανακοίνωση της η διοίκηση της Σερραϊκής ΠΑΕ, η οποία υπόσχεται ότι η βραδιά θα μείνει αξέχαστη, με εκπλήξεις εντός και εκτός γηπέδου και ζητάει από μικρούς και μεγάλους να πάρουν μέρος στη γιορτή φορώντας κόκκινα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More