Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραλίγο τραγωδία στην Κίνα: Καταιγίδα σήκωσε στον αέρα τέντα και τον κόσμο που την κρατούσε – Πελάτες «έπεφταν» από τον ουρανό

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου αποτυπώνοντας τη συγκλονιστική στιγμή που ο ισχυρός αέρας σηκώνει την τέντα ενός εστιατορίου και τραβώντας, σαν ανεβοστρόβιλος ,τον κόσμο που στηριζόταν πάνω της. Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται αρκετός κόσμος να «αιωρείται» μαζί με την τέντα πριν πέσει πάνω στα τραπεζοκαθίσματα και τραυματιστεί.

There was an attempt…

to hold the roof in place

… this is crazy pic.twitter.com/R3chK9CJw5

— Wall Street Silver (@WallStreetSilv) June 13, 2023

Οι δεκάδες τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι παρά την πτώση και την επώδυνη προσγείωσή τους, τα τραύματα τους δεν ήταν σοβαρά. Ωστόσο, ο συνολικός αριθμός των τραυματιών παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστος.

| En Yichang, provincia de Hubei, vientos fuertes levantaron el techo de un restaurante mientras personas intentaban sujetarlo.

El propietario, que se aferró al techo, cayó sobre un tejado cercano y sufrió fracturas de costillas. Actualmente está en el hospital y el… pic.twitter.com/HvFzz5F3zd

— Última Hora Noticias (@UltimaHoraNo) June 13, 2023

Όπως φαίνεται στο βίντεο τα πρώτα γέλια για την ξαφνική περιπέτεια ακολούθησαν κραυγές αγωνίας την ώρα που ο ισχυρός αέρας αποκόλλησε την τέντα από το εστιατόριο όπου βρίσκονταν πολλοί θαμώνες και εργαζόμενοι.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More