Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρουσία του Νίκου Γκάλη διεθνές τουρνουά μπάσκετ στη Ρόδο

Από 15 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023 θα διεξαχθεί στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας το “Nick Galis International Tournament”, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της Φενερμπαχτσέ και της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το τουρνουά διοργανώνει η Galis Basketball Events με συνδιοργανωτές, τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Ρόδου και τη Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε., ενώ υποστηρικτές είναι, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου. Το τουρνουά θα γίνει με την παρουσία του Νίκου Γκάλη. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ θα επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, αφού όπως είναι γνωστό κατάγεται από τον Άγιο Ισίδωρο της Ρόδου.

Από 15 έως 17 Σεπτεμβρίου, οι τρεις φιλόδοξες ομάδες που θα αγωνιστούν στην Ευρωλίγκα θα βρίσκονται στη Ρόδο για να δώσουν από δύο δυνατά φιλικά τεστ η κάθε μία, λίγο καιρό πριν από την έναρξη της φετινής χρονιάς.

Ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν που δείχνει ιδιαίτερα δυνατός και είναι πολύ ενισχυμένος, η Φενερμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη και η ιστορική και πάντα δυνατή Μακάμπι Τελ Αβίβ θα ταξιδέψουν στη Ρόδο για να παίξουν μεταξύ τους, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της νέας Ευρωλίγκας.

Για πρώτη φορά ομάδες από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης θα παίξουν στη Ρόδο και η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπάει στο «σμαραγδένιο» νησί για τρεις ημέρες.

Η αντίστροφη μέτρηση για το σπουδαίο αυτό τουρνουά με τις τρεις πολύ μεγάλες ομάδες, έχει ήδη ξεκινήσει και η Ρόδος θα είναι έτοιμη για να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει άριστα τα σωματεία που έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στο μπάσκετ. Οι λεπτομέρειες για την προπώληση των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(15/09): (16:00): Μακάμπι Τελ Αβίβ- Φενερμπαχτσέ

ΣΑΒΒΑΤΟ(16/09):; (17:00): Παναθηναϊκός- Φενερμπαχτσέ

ΚΥΡΙΑΚΗ(17/09): (17:00): Παναθηναϊκός- Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αθανασίου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More