Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινές αποδράσεις ετοιμάζουν οι Έλληνες

Ευκαιρία για ολιγοήμερες αποδράσεις στην ελληνική επαρχία φαίνεται ότι θα αποτελέσουν και φέτος για πολλούς Έλληνες οι μέρες του Πάσχα.

Ψηλά στις προτιμήσεις των εκδρομέων του Πάσχα είναι η νησιωτική Ελλάδα αλλά και πολλοί ηπειρωτικοί προορισμοί. Ισχυρή ζήτηση για το τριήμερο του Πάσχα παρουσιάζει η περιοχή της Πιερίας, όπου οι τιμές των δωματίων ξεκινούν από 50 ευρώ.

Πολύ ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για την κίνηση της πασχαλινής περιόδου και για την πόλη της Καβάλας, καθώς και εδώ οι τιμές είναι ανταγωνιστικές ξεκινώντας από τα 70 ευρώ το δωμάτιο.

Υψηλή ζήτηση για εκδρομές καταγράφεται και για τη Θάσο, κάτι που αποτυπώνεται και στον αριθμό των ξενοδοχείων που θα είναι ανοικτά, με τιμές δωματίου από 50 ευρώ και άνω.

Στο νησί υπάρχουν πολλές κρατήσεις για το Πάσχα και από Βουλγαρία και Ρουμανία, με αποτέλεσμα να ανοίξουν και άλλα καταστήματα που συνθέτουν το πακέτο ενός τουριστικού προορισμού.

Για τους επαγγελματίες της φιλοξενίας η αυξημένη κίνηση για το Πάσχα αποτελεί πολύ θετικό οιωνό ενόψει της φετινής τουριστικής περιόδου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More