Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολιτική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χίου με ομιλητή τον Γ. Βασιλειάδη

«Από το 2019 με τις νεοφιλελεύθερες εμμονές της Κυβέρνησης έχει εγκλωβίσει στο σπιράλ της κρίσης την χώρα», τόνισε ο Αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Βασιλειάδης.
Σε συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στη Χίο, μαζί με τον Βουλευτή Χίου, Ανδρέα Μιχαηλίδη και τη Συντονίστρια του κόμματος στο νησί, Βάσω Μιχαλοπούλου, ο κ. Βασιλειάδης άσκησε κριτική σε υψηλούς τόνους στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «ακρίβεια Μητσοτάκη».

Θύμισε τις δηλώσεις του τότε υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκη ότι η ρήτρα αναπροσαρμογής δεν θα επηρέαζε τις τιμές, κάνοντας λόγο για ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική στα ζητήματα της ενέργειας.
«Με τη συνέχιση αυτών των πολιτικών θα πάμε σε φτωχοποίηση», σημείωσε ο κ. Βασιλειάδης, που όπως είπε η κατάσταση δεν σώζεται με τα επιδόματα αλλά με αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, με μια προοδευτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
«Την 3η εβδομάδα του μήνα η οικογένεια δεν έχει χρήματα για να κινηθεί», σημείωσε ο κ. Βασιλειάδης, προβλέποντας εκλογές το φθινόπωρο όπου όπως είπε χαρακτηριστικά «ο κ. Μητσοτάκης θα πιει το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους».

Ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατά την παραμονή του στη Χίο θα έχει επαφές με φορείς, ενώ στις 7:30 το βράδυ μίλησε σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – υποδοχή νέων μελών που οργάνωσαν οι Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More