Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολιτική κόντρα για την οπαδική βία – Για αδυναμία εφαρμογής των μέτρων κατηγορούν την κυβέρνηση

Το ζήτημα της οπαδικής βίας πυροδοτεί και πολιτική αντιπαράθεση, με τα κόμματα να ζητούν αυστηροποίηση των μέτρων. Για φαιδρές δικαιολογίες κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για εξαγγελίες της κυβέρνησης που δεν εφαρμόστηκαν μιλά το ΠΑΣΟΚ.

Για έλλειψη βούλησης να εφαρμόσει τα μέτρα που έχει εξαγγείλει, αλλά και αυτά που είχε νομοθετήσει και δεν εφαρμόζει κατηγορούν την κυβέρνηση τα κόμματα της αντιπολίτευσης .

«Η κυβέρνηση οφείλει να αφήσει τις φαιδρές δικαιολογίες και να εφαρμόσει τα μέτρα που έχει εξαγγείλει. Αντί να μένει σε επικοινωνιακές φούσκες και στις μεγαλόστομες διαβεβαιώσεις, στις οποίες καταφεύγει μετά από κάθε τραγικό περιστατικό» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Βγήκε να πει ο κ.Μητσοτάκης ότι θα βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο, ότι , ότι , ότι αλλά δυστυχώς δεν κάνει τίποτα γιατί δεν θέλει και δεν μπορεί. Η ΝΔ δεν ενδιαφέρεται πράγματι για την ασφάλεια των πολιτών, αλλά για την επικοινωνία» είπε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη στο ΕΡΤecho 102 FM.

«Έχουμε 2 νεκρούς, έναν βαρύτατα τραυματία και ξανά εξαγγελίες που δεν εφαρμόστηκαν και μια κυβέρνηση μεταξύ δικαστικού ρεπορτάζ και λαϊκισμού» σημείωσε ο Παναγιώτης Δουδώνης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στην εκπομπή «Συνδέσεις» του ERTNEWS

«Αιτία είναι η διασύνδεση του αθλητισμού με τα επιχειρηματικά συμφέροντα, πρέπει να σταματησει. Καμια κυβέρνηση δεν τόλμησε να κόψει τον ομφάλιο λώρο» υπογράμμισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

«Ρωτώ λοιπόν τα τρία κόμματα που κυβέρνησαν: επί 20 χρόνια γιατί δεν έβαζαν τις κάμερες; Γιατί φοβόταν; Ποιόν φοβόταν; Μάλλον φοβόταν αυτούς που τους συνδράμουν στις εκλογές πολλές φορές, και είναι οι ολιγάρχες» ανέφερε ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος.

«Δεν είναι έπιασα ένα παιδάκι και έλυσα το πρόβλημα. Πρεπει να προσχωρήσουν βαθιά και σε υψηλότερο επίπεδο» σημείωσε ο Ιωάννης Κόντης, βουλευτής «Σπαρτιατών».

« Έχουμε το πιο αυστηρό πλαίσιο στην Ευρώπη για οπαδους και το πιο χαλαρό για τις αθλητικές ανώνυμες εταιρίες» επισήμανε ο βουλευτής της «Νέας Αριστεράς» Νάσος Ηλιόπουλος.

Η αντιπολίτευση καταθέτει προτάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More