Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προχωρά η αποκατάσταση των σχολικών κτιρίων της Ζακύνθου, μέσω της “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.”

Πράσινο φως από την «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» για την αποκατάσταση και βελτίωση των κτιριακών αναγκών 12 σχολείων της Ζακύνθου, με μελέτες και χρηματοδότηση που αναλαμβάνει εξολοκλήρου η εν λόγω εταιρία.

Ο βουλευτής Ζακύνθου, Δ. Ακτύπης είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον Πρόεδρο της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» κυρίους Αθ. Γιάνναρη και Τιμ. Κατσίπο, σε συνέχεια της εκτενούς καταγραφής των κτιριακών αναγκών των 12 σχολείων την οποία ολοκλήρωσε ο Πολιτικός Μηχανικός της «ΚτΥπ Α.Ε.» κύριος Κ. Στραβοδήμος κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στον νησί.

Κατά την συζήτηση επισημάνθηκε η μεγάλη ανάγκη της βελτίωσης των κτιριακών υποδομών σχολείων της Ζακύνθου, κυρίως λόγω της ανάγκης διασφάλισης της ακεραιότητας των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Ο Βουλευτής Ζακύνθου:

«Από την αρχή της θητείας μου ασχολήθηκα προσωπικά με τις κτιριακές ανάγκες σχολείων του νησιού μας και ήδη έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος. Τα έργα που ολοκληρώθηκαν, οι μελέτες που εκπονούνται, οι μελέτες που δρομολογούνται και η εξασφάλιση ακόμα περισσότερων έργων είναι η απόδειξη πως εμείς δεν προσχωρούμε στη λογική των «προεκλογικών πυροτεχνημάτων» αντίθετα έχουμε σχέδιο, το οποίο γίνεται πράξη και αυτό οι πολίτες το διαπιστώνουν στην καθημερινότητά τους.

Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κύριο Αθανάσιο Γιάνναρη καθώς και τον Πρόεδρο της «ΚτΥπ Α.Ε.» κύριο Τιμολέοντα Κατσίπο, και βεβαίως, τις τεχνικές  υπηρεσίες της «ΚτΥπ Α.Ε.» για την ουσιαστική συνεισφορά τους στην κοινή μας προσπάθεια».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More