Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόσκληση για ένταξη στην ομάδα εθελοντών του ΝΟΗΣΙΣ

Το ΝΟΗΣΙΣ ως πολιτιστικός φορέας και ζωντανό κύτταρο του κοινωνικού ιστού, προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να γίνουν εθελοντές και να συμμετέχουν με τις ικανότητες, την εμπειρία, τις γνώσεις και την θετική τους διάθεση στη λειτουργία του Ιδρύματος.

Το Ίδρυμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Μέσω της συνεργασίας αυτής θα συμμετάσχεις στη μεγάλη οικογένεια του ΝΟΗΣΙΣ, θα σου δοθεί η δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε ένα δυναμικό, πολιτιστικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα προσφέρονται βεβαίωση εθελοντικής εργασίας, ειδικές εκδηλώσεις για τους εθελοντές και άλλα προνόμια.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους, άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως επαγγέλματος ή αντικειμένου σπουδών. Το μόνο που χρειάζεται είναι ενθουσιασμός, δέσμευση, αφοσίωση και διάθεση προσφοράς.
Οι τομείς απασχόλησης περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο εξυπηρέτηση επισκεπτών, υποστήριξη εκδηλώσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ξεναγήσεων κ.ά.».

Δείτε ΕΔΩ.

Για όσους επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα εθελοντών του ΝΟΗΣΙΣ, η επόμενη ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1/3/2023, στις 13:00.

Για δηλώσεις συμμετοχής ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στο email [email protected].

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More