Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτη με ατομικό ρεκόρ η Εμμανουηλίδου, χρυσό ο Ρούμτσιος!

 

Η 20χρονη αθλήτρια έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στον κλειστό στίβο, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στα 60μ. στους Αγώνες Μεσογειακών Χωρών, ενώ ο 10χρονος αθλητής άφησε εξίσου υποσχέσεις για το μέλλον, όντας νικητής στον τελικό των 60μ. εμπόδια.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο στον κλειστό στίβο, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στα 60μ. στους Αγώνες Μεσογειακών Χωρών στη Βαλένθια. Η νεαρή αθλήτρια είχε επίδοση 7.37, κάνοντας ατομικό ρεκόρ. Με τις επιδόσεις της, η Εμμανουηλίδου δείχνει πως το καλοκαίρι θα μπορεί να διεκδικήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Εφόσον σταθεροποιηθεί σε αυτούς τους χρόνους, η 20χρονη αθλήτρια θα μπορέσει να διεκδικήσει θέση και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στη Κωνσταντινούπολη, μέσω του ράνκινγκ.

Αντίστοιχα, ο Χρήστος Ρούμτσιος κατάφερε να κάνει εξαιρετική εμφάνιση στην πρώτη του διοργάνωση στα ψηλά εμπόδια, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Ο νεαρός αθλητής αποτέλεσε τον νικητή στον τελικό των 60μ. εμπόδια, με 7.90, επίδοση που αποτελεί το ατομικό του ρεκόρ. Ο Ρούμτσιος έκανε ιδανικό ξεκίνημα από τα πρώτα μέτρα, ανέβασε τον ρυθμό του και πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού. Στην ίδια κούρσα, ο Γιάννης Καμαρινός είχε στραβοπάτημα στο δεύτερο εμπόδιο κι έχασε το ρυθμό του, με αποτέλεσμα να τερματίσει στη πέμπτη θέση με 8.17.//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More