Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πύργος: Έμπρακτη στήριξη αδύναμων οικογενειών

Την ευαισθητοποίησή τους απέναντι σε οικονομικά αδύναμους πολίτες και οικογένειες αποδεικνύουν έμπρακτα εδώ και ένα χρόνο που βρίσκονται στα ηνία της οργάνωσης τα νέα πρόσωπα της ΔΗΜΤΟ Πύργου, βοηθώντας τους να ζουν υπό ανθρώπινες συνθήκες.

Δίχως τυμπανοκρουσίες, τα μέλη του Δ.Σ, σύμφωνα με τον επικεφαλή της ΔΗΜΤΟ, κατάφεραν σε καθημερινή βάση από το Νοέμβριο του περασμένου έτους να διαθέσουν σιωπηρά 1825 κιλά ψωμί σε 5 οικογένειες στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στηρίχθηκε από τον επαγγελματία αρτοποιό Στάθη Κανελλόπουλο, ιδιοκτήτη του παραδοσιακού φούρνου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Γορτυνίας στον Πύργο.

Χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Πύργου Παναγιώτης Θανόπουλος, τόνισε οτι, «Προσπαθούμε να δίνουμε το παρών ουσιαστικά και να είμαστε όσο το δυνατόν δίπλα σε αδύναμους οικονομικά πολίτες και οικογένειες και να τους βοηθάμε να μη στερούνται τα βασικά αγαθά. Έτσι κάθε μέρα από το Νοέμβριο 2021 έως και σήμερα, καταφέραμε να διαθέσουμε σιωπηρά 1825 κιλά ψωμί σε 5 οικογένειες στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου. Μία πλακέτα για τον άνθρωπο Στάθη Κανελλόπουλο που δώσαμε σήμερα είναι ασήμαντη. Θα ήθελα να γνωρίζει πως πραγματικά υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής του….»

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More