Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πύργος: Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο δράστης που άρπαξε 10.800 ευρώ

Στη φυλακή οδηγείται ο δράστης που άρπαξε το μεσημέρι της Κυριακής το ποσό των 10.800 ευρώ μέσα από επαγγελματικό βαν που είχε σταθμεύσει έξω από επιχείρηση, αφού χθες το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας, αποφάσισε την ενοχή του.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος, κρήθηκε ένοχος από το δικαστήριο, το οποίο αποδέχθηκε την πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας για τη μη χορήγηση αναστολής στην ποινή του κατηγορούμενου και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκησης τριών ετών, χωρίς αναστολή, και χρηματική ποινή 300 ημερήσιες μονάδες προς πέντε ευρώ τη μέρα.

Ο κατηγορούμενος, το μεσημέρι της Κυριακής, άρπαξε από φορτηγάκι, εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία του οδηγού, ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 10.800 ευρώ, έξι τραπεζικές κάρτες, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και προσωπικά έγγραφα και κλειδιά.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι του, βρήκαν και κατέσχεσαν 2.580 ευρώ, επιμελώς κρυμμένα σε σωλήνα του απορροφητήρα, τα οποία στη συνέχεια αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More