Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Βαρούχας: Να δείχνουμε την πραγματική εικόνα της ζημιάς από τις φωτιές

Αγώνα δρόμου κάνει ο Δήμος κεντρικής Κέρκυρας προκειμένου να καθησυχάσει τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τους μεμονωμένους πελάτες της Κέρκυρας μετά τις πυρκαγιές που ξέσπασαν στο νησί.

Η αντιμετώπιση του προβλήματος της αρνητικής προβολής του νησιού πρέπει να γίνει πιο έντονα τονίζει ο αντιδήμαρχος τουρισμού Παναγιώτης Βαρούχας ο οποίος σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μπάμπη Βούλγαρη, τους τουριστικούς πράκτορες  του νησιού μας και τους διευθυντές των ξενοδοχείων ήδη έχουν κάνει δεκάδες επικοινωνίες με απευθείας συνδέσεις προκειμένου να δείξουν την πραγματική εικόνα αυτή τη στιγμή.

“Οι αναρτήσεις με τραγικές εικόνες με σκοπό τους περισσότερους followers δεν βοηθάνε την Κέρκυρα αυτή τη στιγμή”, τονίζει διότι τώρα δεν έχουμε πλέον φλόγες δυνατές. Αυτό που απαιτείται είναι να δίνουμε την πραγματική εικόνα η οποία δείχνει τις πυρκαγιές σε ύφεση και τους τουρίστες να κάνουν κανονικά τις διακοπές τους. “Μέχρι και χάρτες έχουμε φτιάξει για να δείξουμε την πραγματική κατάσταση” δηλώνει ο κος Βαρούχας ο οποίος όπως είπε αναγκάστηκε να μιλήσει σε tour operators σε live μετάδοση από τον τόπο της ζημιάς για να δείξει ότι έχει σβήσει η φωτιά . Χρειάστηκε να γίνει παρέμβαση και από τον ΕΟΤ Λονδίνου προκειμένου να “κατέβει” φωτογραφία από τη Ρόδο που είχαν βάλει σε θέμα της Κέρκυρας. Χρειάστηκε να γίνει παρέμβαση σε Γερμανικά ΜΜΕ για να κατευναστούν φήμες και ανησυχίες. Υπάρχουν διάσπαρτες ακυρώσεις κρατήσεων οι οποίες πρέπει να αντιμετωπιστούν, τονίζει ο κ.Βαρούχας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More