Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ροδόπη: Ευρεία σύσκεψη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου στο Δήμο Αρριανών

Ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστου Μέτιου και του Δημάρχου Αρριανών κ. Αμέτ Ριτβάν πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δήμου Αρριανών στη Φιλλύρα, με τη συμμετοχή Αντιπεριφερειαρχών, Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας ΑΜΘ, της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης και του Δήμου Αρριανών.

Στη σύσκεψη εξετάστηκαν η πορεία υλοποίησης των έργων του Δήμου Αρριανών τα οποία έχει χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια ΑΜΘ από το ΕΣΠΑ. Πρόκειται για 3 έργα προϋπολογισμού 2,6 εκ. ευρώ που αφορούν την προμήθεια συστήματος εκσυγχρονισμού του δικτύου ύδρευσης και διασφάλισης της ποιότητας και της επάρκειας νερού του Δήμου, το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου και η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου.

Στην ίδια σύσκεψη εξετάστηκαν και έργα και μελέτες που έχουν ολοκληρωθεί από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 2,5 εκ. ευρώ, που αφορούν ασφαλτοστρώσεις και συντηρήσεις του δρόμου Οργάνη–Μυρτίσκη, προϋπολογισμού 360.000 ευρώ. Συντηρήσεις και τοποθέτηση στηθαίων στο δρόμο προς Κέχρο, στο δρόμο Κάρδαμος – Κύμη, στην περιοχή του Καλλυντηρίου, στον Άρατο, στο Λύκειο κ.ά και την κατασκευή ιρλανδικής διάβασης στον Μακροπόταμο στη Δοκό, προϋπολογισμού 1,3 εκ. ευρώ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More