Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρόδος: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι συνδικαλιστές των ταξιτζήδων – Θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις

Ελεύθεροι αφέθηκαν πριν από λίγο οι συνδικαλιστές των ιδιοκτητών ταξί Ρόδου που είχαν οδηγηθεί στο Λιμεναρχείο, μετά την κινητοποίηση που πραγματοποίησαν στο λιμάνι της Ακαντιάς, για να αποτρέψουν την εκφόρτωση οχημάτων εταιρείας, που συνεργάζεται με την πλατφόρμα Uber.

Η κινητοποίηση των ταξιτζήδων είχε ως αποτέλεσμα να μην εκφορτωθούν τα αυτοκίνητα από το καράβι, το οποίο απέπλευσε από τη Ρόδο, ωστόσο οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο οι πρόεδροι του συνδέσμου ιδιοκτητών Θεοδόσης Καστανίδης, του συνεταιρισμού ταξί Σάββας Χατζηγεωργίου και του ράδιο ταξί «Διαγόρας» Μιχάλης Ευστρατίου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, πριν από λίγα λεπτά, ο Θεοδόσης Καστανίδης, ανακοίνωσε ότι αύριο Σάββατο έρχονται στη Ρόδο ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ομοσπονδίας ιδιοκτητών ταξί και θα συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις του κλάδου.

Πρόθεση τους είναι να κάνουν καθημερινές κινητοποιήσεις, σε διάφορα «νευραλγικά» σημεία της Ρόδου, χωρίς – όπως είπε – τα οχήματα τους, μέχρι να βεβαιωθούν ότι η πλατφόρμα δεν θα δραστηριοποιηθεί στο νησί.

Ρεπορτάζ-φωτό: Γιώργος Αθανασίου, Μαριέττα Γαβριλιώτη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More