Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρόδος: Τέσσερεις συνδυασμοί κατέρχονται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Έληξε τα μεσάνυχτα η προθεσμία κατάθεσης των συνδυασμών που θα κατέλθουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στην ηλεκτρονική πύλη του υπουργείου εσωτερικών.

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου οι συνδυασμοί που κατέρχονται στις εκλογές είναι 4, με επικεφαλής τους Γιώργο Χατζημάρκο σημερινό περιφερειάρχη με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, Χρύσα Καραγιάννη από τον ΣΥΡΙΖΑ, Νικηφόρο Παπανικόλα από το ΠΑΣΟΚ και  Γιάννη Αγγέλου από τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Πλήρες ψηφοδέλτιο κατέθεσε η παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» με επικεφαλής τον Γιώργο Χατζημάρκο. “Με 117 υποψήφιους, τον μέγιστο προβλεπόμενο αριθμό, τόσο σε επίπεδο Περιφέρειας αλλά και με τον μέγιστο αριθμό ανά Περιφερειακή Ενότητα τόσο για τα Δωδεκάνησα όσο και για τις Κυκλάδες, η παράταξη Μπροστά το Νότιο Αιγαίο σημειώνει ανανέωση σε πρόσωπα που ξεπερνά το 70%“, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Με 74 υποψήφιους κατέρχεται η Χρύσα Καραγιάννη, επικεφαλής της παράταξης “Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο”, με 81 ο Νικηφόρος Παπανικόλας επικεφαλής της παράταξης “Νέα Εποχή στο Νότιο Αιγαίο” και με 72 ο Γιάννης Αγγέλου της Λαϊκής Συσπείρωσης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More