Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρ.Καντίροφ: Η ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών σχεδιάζει τη δολοφονία μου

Ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ δήλωσε σήμερα ότι οι ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας και της Δύσης ετοιμάζουν τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον του για να τον δολοφονήσουν.

«Κάνουν τα πάντα για να με ξεφορτωθούν. Υπάρχουν πληροφορίες ότι οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληροφοριών προετοιμάζουν τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον μου μέσω των ουκρανικών», είπε στο κανάλι «Russia 1».

Ο Καντίροφ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι όσοι σχεδιάζουν να τον δολοφονήσουν “θα χάσουν σε κάθε περίπτωση”, μετέδωσε το RIA Novosti.

«Ακόμα κι αν με σκοτώσουν χίλιες φορές, πάλι θα νικήσουμε. Και αν πεθάνουμε, θα νικήσουμε! Φυσικά, αν μείνουμε ζωντανοί, θα κερδίσουμε 100 τοις εκατό. Αυτό που θέλουν, ούτως ή άλλως δεν θα συμβεί», πρόσθεσε ο Καντίροφ.

Ο Καντίροφ σχολίασε επίσης τα λόγια του επικεφαλής της ουκρανικής υπηρεσίας πληροφοριών, Kirill Budanov, ο οποίος είπε πρόσφατα ότι οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες «στόχευσαν πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων δημοσίων προσώπων και εκείνων των προβεβλημένων στα μέσα ενημέρωσης» που υποστήριξαν την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον Καντίροφ, «ο Μπουντάνοφ δεν έχει μέλλον», αναφέρει το σερβικό πρακτορείο Tanjug.

Πηγή: Politika.rs

Μετάφραση: Γιέλενα Τσβιέτκοβιτς

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More