Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σάμος: Συνάντηση του Χριστόδουλου Στεφανάδη με τον υφυπουργό υγείας για τα προβλήματα του νοσοκομείου

Τα προβλήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο της Σάμου συζητήθηκαν εκτενώς μεταξύ του βουλευτή Σάμου καθηγητή καρδιολογίας Χριστόδουλο Στεφανάδη και του υφυπουργού υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής Σάμου θέλησε να συζητήσει με τον αρμόδιο υπουργό για θέματα νοσοκομείων την επιτακτική ανάγκη εγκατάστασης μονάδας μαγνητικής τομογραφίας που ήδη έχει δρομολογηθεί,την επιτάχυνση εγκατάστασης αιμοδυναμικής μονάδας για την οποία έχει δημοσιευτεί το σχετικό Φ.Ε.Κ και την ανάγκη άμεσης πρόσληψης ιατρών (παιδιάτρου και οφθαλμίατρου σε πρώτη προτεραιότητα). Ο υπουργός υποσχέθηκε ότι άμεσα θα εξετάσει τα προβλήματα προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις.
Οι υγειονομικοί της Σάμου συμμετέχουν στη 48ωρη πανυγειονομική απεργία ενω ανέβαλαν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Τετάρτης λόγω κακοκαιρίας. Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σάμου επισημαίνουν τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω της υποστελέχωσης και επισημαίνουν τα μεγάλα κενά που προκύπτουν από τις συνταξιοδοτήσεις ιατρών νοσηλευτών και διοικητικού προσωπικού αλλά και λόγω λήξης των συμβάσεων καθώς μεγάλος αριθμός εργαζομένων στο νοσοκομείο είναι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More