Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες: Μαζική η κινητοποίηση των αστυνομικών στη συγκέντρωση διαμαρτυρία

«Όχι άλλα θύματα. Όχι αστυνομία στα γήπεδα. Δεν κοστίζει η ζωή μας τριάντα ευρώ» είπαν σήμερα οι Σερραίοι αστυνομικοί  και οι οικογένειες τους μπροστά από το κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση-διαμαρτυρία.

Η κινητοποίηση ήταν ιδιαίτερα δυναμική αφού συμμετείχαν σε αυτήν πολλοί αστυνομικοί, οι οικογένειες τους αλλά και απόστρατοι οι οποίοι στήριξαν με την παρουσία τους τα αιτήματα των συναδέλφων τους.  

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση. Εμείς ζητάμε να αποσυρθεί τώρα η αστυνομία από τις θύρες των Ελληνικών γηπέδων. Η αστυνομία είναι αρμόδια για την τήρηση της τάξης και ασφάλειας εξωτερικά των γηπέδων όπως συμβαίνει σε όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών Τάσος Αραμπατζής που υπογράμμισε ότι οι Αστυνομικοί θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους το επόμενο διάστημα με ένστολες πορείες και καταλήψεις κτιρίων στην Αθήνα.  

«Ο ρόλος της αστυνομίας δεν είναι να είμαστε σεκιούριτι και να ελέγχουμε τους οπαδούς. Η θέση μας και ο ρόλος μας είναι έξω στην κοινωνία. Να προλαβαίνουμε το έγκλημα, τις ληστείες,  τις ανθρωποκτονίες και να μην γίνονται ταραχές» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών Γιάννης Κούνιος.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More