Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες: Μετά την παρέλαση “γέμισαν” καφέ και εστιατόρια

Για ακόμη χρονιά οι Σερραίοι τήρησαν το… έθιμο και μετά από την παρέλαση «γέμισαν» τις καφετέριες και τα εστιατόρια της πόλης.

Με την ολοκλήρωση της παρέλασης, η πλειοψηφία του κόσμου που την παρακολουθούσε, κινήθηκε προς το κέντρο, αναζητώντας ένα τραπέζι είτε για καφέ είτε για φαγητό ενώ αρκετοί είχαν φροντίσει να κάνουν κρατήσεις.

«Σήμερα είχε πάρα πολύ μεγάλη κίνηση στα καταστήματα μας. Υπήρχε ζήτηση από νωρίς το πρωί όσον αφορά τις κρατήσεις του φαγητού. Τα περισσότερα καταστήματα ήταν γεμάτα, είχαν δεχθεί κρατήσεις, οπότε υπήρχε πληρότητα και μια κατάσταση αναμονής για πελάτες γιατί αυτές τις μέρες είναι δύσκολο να εξυπηρετηθούν όλοι σε σύντομο διάστημα» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων Νομού Σερρών Μπάμπης Τσιλιακούδης  υπογραμμίζοντας ότι βοήθησε και ο καιρός για να βγει ο κόσμος έξω και να γεμίσει τα καταστήματα εστίασης. Ο κ. Τσιλιακούδης τόνισε ότι εκτός από τους Σερραίους παρατηρήθηκε μεγάλη επισκεψιμότητα από άλλους Νομούς στην πόλη αλλά και σε περιοχές όπως η Κερκίνη και τα Άνω Πορόια.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More