Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες: Με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, σύμμαχο τον καλό καιρό και παρουσία πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη των Σερρών.

Οι μαθητές και τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων παρέλασαν κερδίζοντας το χειροκρότημα των επισήμων και του κόσμου ενώ η παρέλαση ολοκληρώθηκε με τα στρατιωτικά τμήματα.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Γενική Γραμματέας Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους ( Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών) Θεώνη Αλαμπάση ενώ εκπρόσωπος της βουλής των Ελλήνων ήταν ο βουλευτής και πρώην Υπουργός Κώστας Καραμανλής.

Το πρωί τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος και συμπαραστάθηκε ο Ιερός κλήρος της πόλης. Η  εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας έγινε από την φιλόλογο – Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Σερρών Χρυσάνθη Παλάζη.

Στη συνέχεια στον ανδριάντα του Εμμανουήλ Παπά στην Πλατεία Ελευθερίας εψάλη επιμνημόσυνη δέηση κι έγινε κατάθεση στεφάνων.

Την παρέλαση άνοιξε η Φιλαρμονική του Δήμου Σερρών και ακολούθησαν πολιτιστικοί σύλλογοι, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η αστυνομία και ο στρατός.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More