Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες: Με συγκίνηση και αναμνήσεις η κοπή βασιλόπιτας των πρώην Δημάρχων του Νομού

Σε μια εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση και αναμνήσεις πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας  της Τοπικής Ένωσης Διατελεσάντων Δημάρχων – Κοινοταρχών-Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων της Περιφερειακής Ένωσης Σερρών.

Σε ένα κτήριο που έχει συνδεθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, στα γραφεία της πρώην ΤΕΔΚ της Π.Ε. Σερρών, επί της οδού Αθανασίου Αργυρού 4, πρώην Δήμαρχοι, Κοινοτάρχες αλλά και πρώην αιρετά μέλη των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβουλίων έκοψαν τη βασιλόπιτα, αντάλλαξαν ευχές και μίλησαν για τα έργα που έκανα στη θητεία τους.

Κοντά στους πρώην αυτοδιοικητικούς βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, που ήταν ο τυχερός της εκδήλωσης αφού στο δικό του κομμάτι ήταν το φλουρί και ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης ενώ «ψυχή» της εκδήλωσης ήταν η αρχιτέκτων μηχανικός και σύμβουλος ανάπτυξης της πρώην τοπικής Ένωσης Δήμων και κοινοτήτων Σερρών Άννα Γκαρέτσα.

«Από τη στιγμή που συστήθηκε ο σύλλογος, ξεκινήσαμε με αυτήν την εκδήλωση και θα ακολουθήσουν κι άλλες δραστηριότητες, σε χαμηλό επίπεδο γιατί όπως έχουμε τονίσει στόχος μας είναι να μην εμπλεκόμαστε στα πόδια των ενεργών αυτοδιοικητικών αλλά διακριτικά να μπορέσουμε όσο μπορούμε να τους βοηθήσουμε αν φυσικά οι ίδιοι αποδεκτούν αυτά που θα προτείνουμε» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος της Ένωσης Ισαάκ Ρίζος. Ο γραμματέας της Ένωσης Στέλιος Σαουλίδης μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για τις προγραμματισμένες ενέργειες της ένωσης που θα είναι μια τιμητική εκδήλωση για τους πρώην ιδιοκτήτες του ιστορικού κτηρίου της πρώην ΤΕΔΚ Ν. Σερρών, τους αδελφούς Αργυρού (τον πολιτικό Αθανάσιο Αργυρό και τον ζωγράφο Ούβερτο Αργυρό), μια πρόσκληση στον πρώην Δήμαρχο Καλαμάτας και βουλευτή Σταύρο Μπένο, για θέματα θεσμικά για την αυτοδιοίκηση. «Θα προτάξουμε ένα σημαντικό θέμα για την περιφέρεια του Νομού μας που είναι στον πυρήνα των ενεργειών που πρέπει να κάνουμε και αφορά το Αρχαίο θέατρο της Αμφίπολης» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο κ. Σαουλίδης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More