Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες- Περισσότεροι από 360 αθλητές στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ε1

Η καρδιά της ελληνικής Αντισφαίρισης θα χτυπά για μία εβδομάδα στις Σέρρες, στο «3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ε1», το οποίο θα φιλοξενηθεί στις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις των γηπέδων τένις του Δήμου Σερρών στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων, που είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν περισσότερους από 360 αθλητές και αθλήτριες από όλη τη χώρα κι από ηλικίες 12 έως 18 ετών.

«Ο Δήμος Σερρών φιλοξενεί ένα σημαντικό αθλητικό θεσμό, που μπορεί να αποφέρει σημαντικούς καρπούς. Παραμένουμε προσηλωμένοι στη στόχευσή μας: την ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.

«Χαίρομαι πραγματικά, όταν σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Σερρών φιλοξενούνται μεγάλες και προσεγμένες αθλητικές διοργανώσεις αυτού του επιπέδου», σημείωσε ο Δήμαρχος.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ, Γιάννης Γάτσιος τόνισε ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως ο Δήμος Σερρών φιλοξενεί για ακόμη μία φορά μία σπουδαία αθλητική διοργάνωση και συμπλήρωσε λέγοντας ότι ο ΟΠΑΚΠΑ φροντίζει όλα αυτά τα χρόνια να συντηρεί και να αναβαθμίζει όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από εκείνες άλλων Δήμων της χώρας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος τόνισε ότι την εβδομάδα διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης, οι Σέρρες θα πλημμυρίσουν από νιάτα και από εξαιρετικούς αθλητές και αθλήτριες του τένις από όλη την Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αντισφαίρισης Σερρών(ΣΑΣ), Άρης Γραμματόπουλος είπε πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η Ομοσπονδία Αντισφαίρισης εμπιστεύεται τις Σέρρες για τη διοργάνωση αυτού του μεγάλου τουρνουά.

ΠΗΓΗ: Δήμος Σερρών

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More