Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες: Χιλιάδες επισκέπτες το διήμερο στην Κερκίνη

Κατέκλυσαν την περιοχή της λίμνης Κερκίνης αυτό το Σαββατοκύριακο εκδρομείς από όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των επαγγελματιών της Κερκίνης που μίλησαν στην ΕΡΤ Σερρών περισσότεροι από 3.000 εκδρομείς βρέθηκαν στην περιοχή.

Συνολικά 12 λεωφορεία μετέφεραν μαθητές από σχολεία της  Αθήνας, της Σύρου, της Ξάνθης κι άλλων περιοχών, ενώ πολλοί από γειτονικούς νομούς επέλεξαν την Κερκίνη για μονοήμερη εκδρομή κάνοντας βαρκάδα, ιππασία αλλά και δοκιμάζοντας τοπικά εδέσματα στις ταβέρνες της περιοχής.

Η περιοχή της Κερκίνης είναι στο πρόγραμμα πολλών εκδρομών από σχολεία της Νοτίου Ελλάδος οι μαθητές των οποίων διανυκτερεύουν στη Θεσσαλονίκη και επισκέπτονται το Νομό Σερρών με προορισμούς την Κερκίνη και το Ρούπελ.

Στα θετικά πλέον στο λιμανάκι της Κερκίνης είναι ότι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους και να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα από δύο καντίνες που έχουν εγκατασταθεί εκεί ενώ ο νέος Δήμαρχος Σιντικής Γιώργος Τάτσιος μιλώντας με τους επαγγελματίες της περιοχής υποσχέθηκε το επόμενο διάστημα να δοθεί λύση για την εξυπηρέτηση του κόσμου με τις διαλυμένες τουαλέτες στο λιμανάκι.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More