Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαράντος Γεωγλερής: “Οι δουλειές μας μας αποκόπτουν από το θέατρο που ζει μόνο με την αναπνοή μας”

“Οι δουλειές μας μας αποκόπτουν από το θέατρο, δεν έχουμε αυτήν την πολυτέλεια, με το θέατρο εξελισσόμαστε, αφυπνιζόμαστε, βαδίζουμε σε άγνωστο μονοπάτι σε ό,τι αφορά τις παραστατικές τέχνες, το θέατρο ζει μόνο με την αναπνοή μας”, τόνισε ο ηθοποιός Σαράντος Γεωγλερής, μιλώντας στην εκπομπή “Μέρα με Χρώμα“.

Ο κ. Γεωγλερής συμμετέχει φέτος σε δύο πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις.

Η μία είναι το δυνατό δικαστικό δράμα του Βρετανού θεατρικού συγγραφέα Jeffrey Archer, “Αθώος ή ένοχος“. Πρόκειται για μία συναρπαστική παράσταση που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών, οι οποίοι καλούνται για δύο ώρες, να γίνουν ένορκοι στη δίκη και να αθωώσουν ή να καταδικάσουν τον κατηγορούμενο, βγάζοντας την τελική απόφαση.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό Σαράντο Γεωγλερή, το έργο έχει ένα ανατρεπτικό φινάλε ανάλογα με την ετυμηγορία των θεατών.         

Ένας διακεκριμένος γιατρός κατηγορείται ότι δολοφόνησε την γυναίκα του για να κληρονομήσει την περιουσία της. Ο καλύτερός του φίλος, γνωστός ποινικολόγος αναλαμβάνει την υπεράσπισή του. Μία γιατρός ισχυρίζεται ότι είχαν ερωτική σχέση και πως το βράδυ του φόνου ήταν μαζί. Τα στοιχεία της ενοχής είναι εξίσου ισχυρά με τα στοιχεία της αθωότητάς του. Και οι θεατές καλούνται να γίνουν ένορκοι. Το κοινό πρέπει να αποφασίσει.

Μία ακόμη παράσταση στην οποία συμμετέχει ο κ. Γεωγλερής, είναι η ” Επιστροφή στον φόνο” της Αγκάθα Κρίστι.

Τον Απρίλιο ο ηθοποιός θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Αμαλία για τέσσερα Σαββατοκύριακα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More