Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε Μολάους και Νεμέα οι Εθνικές Ομάδες Πετοσφαίρισης Κορασίδων και Παίδων

Στο κλειστό γυμναστήριο των Μολάων, βρίσκεται αυτές τις ημέρες, η Εθνική Ομάδα των Κορασίδων Κ – 18 στην πετοσφαίριση.

Πραγματοποιεί προετοιμασία, εν’ όψει της συμμετοχής της στον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ – 20 που θα γίνει στην Άγκυρα της Τουρκίας, από τις 23 έως και τις 27 Ιανουαρίου 2024.

Με αφορμή και την τελική φάση του Ευρωβόλει κοριτσιών Κ – 18 που θα γίνει στη χώρα μας, το καλοκαίρι του 2024, η Εθνική Κορασίδων, θα πάρει μέρος στα τέλη Ιανουαρίου, στο Βαλκανικό Νεανίδων, ώστε να αποκτήσει εμπειρίες απέναντι σε παίκτριες μεγαλύτερης ηλικίας.

Η προετοιμασία στους Μολάους θα κρατήσει μέχρι και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, γνωστοποιεί, με ανάρτησή της, η Ομοσπονδία.

Στους αγώνες της Τουρκίας, η Ελλάδα είναι στο β όμιλο, μαζί με την Σερβία και το Μαυροβούνιο. Στον α όμιλο είναι η Τουρκία, η Ρουμανία και το Κόσοβο.

Στην Νεμέα της Κορινθίας η Εθνική Παίδων του βόλει

Στην Νεμέα, είναι αυτές τις ημέρες, η Εθνική Παίδων στο βόλει.

Πρόκειται για την ομάδα Κ – 18.

Πραγματοποιεί προετοιμασία εν’ όψει του Βαλκανικού πρωταθλήματος αγοριών Κ – 18 που θα γίνει από τις 17 έως και τις 22 Ιανουαρίου 2024, στα Σκόπια.

Οι προπονήσεις γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο της Νεμέας. Μάλιστα, η Εθνική ομάδα, πραγματοποίησε και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και στο αρχαίο στάδιο της Νεμέας, όπως ανέφερε και σχετικό δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας.

Οι προπονήσεις θα γίνονται καθημερινά, μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2024.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More