Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε “Group Therapy” με τη Μαρία Μάργαρη

Υπό τον τίτλο «Group Therapy», η Μαρία Mάργαρη παρουσιάζει μια θεατρική παράσταση σε μορφή μονολόγου, ένα one woman show με στοιχεία σταντ απ.

H παράσταση τοποθετείται στο χώρο μιας ομαδικής ψυχοθεραπείας και έτσι οι ίδιοι οι θεατές, μετατρέπονται ταυτόχρονα από απλοί παρατηρητές σε συμμετέχοντες. Ακούνε, προβληματίζονται ίσως και να ταυτίζονται σε κάποια σημεία με την ηρωίδα του έργου. Στην πρώτη συνεδρία μιας ομαδικής ψυχοθεραπείας η Βασιλική Παπακώστα –η ηρωίδα, άνεργη ηθοποιός καταφτάνει αργοπορημένη. Προσπαθώντας να δικαιολογηθεί στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας καταλήγει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και να μοιράζεται μαζί τους ό,τι την απασχολεί. Θέματα όπως η αστυνομοκρατία, η εργασία της ως ηθοποιός, ο έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού, το τίντερ , η μάχη με τα κιλά, ζητήματα φύλου, η πατριαρχία παρελαύνουν από μπροστά μας, άλλοτε με καυστικότητα και χιούμορ, άλλοτε με πίκρα και θυμό, συμπαρασύροντάς μας σε ένα γκρουπ θέραπι.

Η Μαρία Μάργαρη γεννήθηκε στη Μόσχα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Συνέχισε με σπουδές στην Παιδαγωγική του Χορού και είναι απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης «Μοντέρνοι Καιροί».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More