Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκαφιδιά: Μεγάλο έργο για την ανάπτυξη Συνεδριακού Τουρισμού

Μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του ομίλου Aldemar Resorts στην Σκαφιδιά της Ηλείας, το Συνεδριακό Κέντρο Ilis Congress Center ολοκληρώθηκε και έρχεται στον Νομό Ηλείας, για να αναβαθμίσει το προϊόν φιλοξενίας όλης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Πρόκειται για μια επένδυση που άγγιξε τα δέκα εκατομμύρια ευρώ και είναι πλέον έτοιμη να δώσει νέες προοπτικές στην ευρύτερη περιοχή, προσελκύοντας μεγάλα συνέδρια, διεθνή και του εσωτερικού, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να προσφέρει όλες τις δυνατότητες και για επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Το Συνεδριακό Κέντρο Ilis Congress Center πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του τον ερχόμενο Μάιο και όπως είπε ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, μπορεί να εξυπηρετηθεί άμεσα στο σκέλος της διαμονής από τα ξενοδοχεία του Πύργου και άλλων όμορων περιοχών. Άλλωστε αποτελεί μια επένδυση η οποία δεν στηρίζει μόνο το ξενοδοχείο Aldemar αλλά δημιουργεί προϋποθέσεις για περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης μέσω του Συνεδριακού Τουρισμού.

«Είναι έργο για όλη την περιοχή, δεν κάνουμε μια επένδυση η οποία να στηρίζει μόνο το ξενοδοχείο, άλλωστε η χωρητικότητα του κέντρου είναι μεγαλύτερη από του ξενοδοχείου. Αντίθετα αυτό που πιστεύουμε είναι ότι μια περιοχή σαν την δική μας που βρέχεται από την Αδριατική είναι στον άξονα Αθήνα – Πύργο και έχει και μια δυναμική που αποδεικνύεται όλο και περισσότερο έπρεπε να έχει ένα έργο τέτοιου προσανατολισμού. Και είμαστε χαρούμενοι που τελικά το βάλαμε μπρος, προχώρησε και σήμερα το παρουσιάζουμε επίσημα στους επαγγελματίες», τονίζει ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More