Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπαρτιάτες Δρομείς: Παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων  

Την  Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 9:00 πμ, θα πραγματοποιηθεί παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων επί της οδού Κ. Παλαιολόγου (ώρα συγκέντρωσης αυστηρά 09:00).

«Σκοπός του παιδικού αγώνα είναι τα παιδιά να δουν και να τρέξουν μαζί με τους αθλητές του αγώνα, τα μεν παιδιά να δουν από κοντά τους αθλητές που κάνουν αυτό το δύσκολο εγχείρημα, αλλά και οι αθλητές δε να πάρουν δύναμη από τη ζωντάνια των παιδιών», αναφέρουν οι διοργανωτές «Σπαρτιάτες Δρομείς».

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν τα παιδιά θα είναι εξ’ ολοκλήρου επί της οδού Κ. Παλαιολόγου με έναρξη από τα Γυμνάσια Σπάρτης και τερματισμό στο άγαλμα του Λεωνίδα στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Ο αγώνας θα γίνει σε κύματα ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, με τους διοργανωτές να σημειώνουν ότι «το ζητούμενο δεν είναι η πρώτη θέση αλλά η συμμετοχή». Το πρώτο γκρουπ παιδιών θα αφορά παιδιά της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης δημοτικού, το δεύτερο γκρουπ θα αφορά παιδιά της Γ΄ και Δ΄ και το τρίτο τα παιδιά της Α΄ και Β΄ τάξης δημοτικού.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα τα παιδιά θα συνοδεύονται -επί της διαδρομής- από ενήλικες δρομείς, οι οποίοι δεν θα λαμβάνουν μέρος στον 24ωρο αγώνα, αλλά θα είναι εκεί για να τα συνοδεύσουν από την εκκίνηση (1ο Γυμνάσιο Σπάρτης) έως και τον τερματισμό (άγαλμα Λεωνίδα).

Την ημέρα του αγώνα οι γονείς θα πρέπει να έχουν μαζί τους υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία τους, στην όποια θα γράφουν ότι:

– «φέρω την πλήρη ευθύνη για την συμμετοχή του/της γιου/κόρης μου ___________________________ στον παιδικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου επί της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στη Σπάρτη με διοργανωτές τους Σπαρτιάτες Δρομείς”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More