Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: Αργά θυμήθηκε ο Ανδρουλάκης την προανακριτική για τα Τέμπη, επιλεκτική μνήμη στην πρόταση μας για Εξεταστική

Ευθεία επίθεση κατά του Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσαν το κόμμα των Σπαρτιατών με ανακοίνωσή του σχετικά με την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για σύσταση προανακριτικής Επιτροπής για την τραγωδία των Τεμπών.

«Μνήμη επιλεκτική… ή απλά θυμάται ό, τι τον συμφέρει;» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση του κόμματος, ενώ κλείνοντας κατηγορεί τον Ν. Ανδρουλάκη σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «για μια ακόμη φορά προσπαθεί με λάθος τρόπο να κερδίσει τις εντυπώσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Σπαρτιατών:

Πέρασαν κιόλας οκτώ μήνες από εκείνη την εφιαλτική νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου, όταν δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το δυστύχημα που έμελλε να μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων μας για πάντα.

Δυστυχώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιμετωπίζει την τραγωδία έως σήμερα σαν να μην συνέβη ποτέ…

Απόψε έστω και αργά, «θυμήθηκε» ο κύριος Ανδρουλάκης να γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνάντησή τους στη Βουλή, για την επικείμενη κατάθεση εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, αιτήματος σύστασης προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη.

«Ξέχασε» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να ενημερώσει τον κύριο Κασσελάκη για την σχετική επιστολή, περί συγκρότησης Εξεταστικής Επιτροπής για την τραγωδία των Τεμπών, που έλαβε από το κόμμα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 που συνυπέγραψαν ο Πρόεδρος της Κ.Ο. μας, Βασίλειος Στίγκας και ο Διευθυντής της Κ.Ο. μας, Μιχαήλ Γαυγιωτάκης.

Μνήμη επιλεκτική… ή απλά θυμάται ό, τι τον συμφέρει;

Μήπως κάποιοι στο καταχρεωμένο ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιούν την επιλεκτική μνήμη ως μέσο χειραγώγησης;

Δυστυχώς, ο κύριος Ανδρουλάκης για μια ακόμη φορά προσπαθεί με λάθος τρόπο να κερδίσει τις εντυπώσεις.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More