Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπουδαίο σερί για τη Λανς | Πήρε το τρίποντο η Ρεν

 

Με σπουδαίες αναμετρήσεις συνεχίστηκε η πέμπτη αγωνιστική της Λιγκ 1. Η Νις πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λιλ με ανατροπή, ενώ Ρεν βρήκε δύο τέρματα στο τέλος και πήρε το τρίποντο.

Λανς – Λοριάν 5-2

Η Λανς συνεχίζει να “τρομάζει” τους πρωταθλητές, σκόρπισε τη Λοριάν με 5-2 και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μαρσέιγ. Το σκορ άνοιξε ο Σοτοκά στο 24′, ενώ τα τέρματα της Λανς διπλασίασε στο 28′ ο Σάϊντ για να απαντήσει στο 41′ ο Μοφί για τους “φιλοξενούμενους. Στο 50′ η Λοριάν μείωσε με τον ίδιο παίκτη ενώ, στο 57′ ο Σαμέντ έκανε το 3-0 για να έρθει 20 λεπτά αργότερα ο σκόρερ του πρώτου τέρματος και να κάνει το 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Οπεντά στο 86′.

Λιλ – Νις 1-2

Η Νις πήρε την πρώτη της φετινή νίκη κόντρα στη Λιλ με 2-1, με ανατροπή στον εκτός έδρας αγώνα για την πέμπτη αγωνιστική. Ο Μπαμπά άνοιξε το σκορ στο 19′ για τους “γηπεδούχους”, οι “φιλοξενούμενοι” όμως με δύο πέναλτι στο 22′ και 29′ και σκόρερ τους Ντελόρ και Πεπέ αντίστοιχα πήραν το τρίποντο.

Μαρσέιγ – Κλερμόν 1-0

Η Μαρσέιγ έκανε τη δουλεία της κόντρα στην Κλερμόν, επικράτησε με 1-0 και βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τις Λανς και Παρί Σεν Ζερμέν. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Γκέγιε.

Ρεν – Μπρεστ 3-1

Η Ρεν σκόραρε δύο τέρματα στην εκπνοή της αναμέτρησης και κατάφερε έτσι να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο Ροντόν άνοιξε το σκορ για τους “γηπεδούχους” στο 53ο λεπτό, με τους “φιλοξενούμενους να απαντούν άμεσα με τον Ονορά στο 57′. Στο 89′ ο Τεριέ έκανε το 2-1, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 91′ ο Ντουέ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Ανζέρ – Ρεμς 2-4

Λυών – Οσέρ 2-1

Μονακό – Τρουά 2-4

Μονπελιέ – Αζαξιό 2-0

Στρασβούργο – Ναντ 1-1

Λανς – Λοριάν 5-2

Λιλ – Νις 1-2

Μαρσέιγ – Κλερμόν 1-0

Ρεν – Μπρεστ 3-1

Τουλούζ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3

 

 

 

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More