Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφθηκε με επιτυχία η παρουσία του δήμου ανατολικής Σάμου στην έκθεση του Λονδίνου

Σε περισσότερες από 15 προγραμματισμένες συναντήσεις με δημοσιογράφους, bloggers και influencers, που εξειδικεύονται σε διαφορετικές μορφές τουρισμού, συνεργάζονται με δημοφιλή μέσα ενημέρωσης και έχουν απήχηση στο ταξιδιωτικό κοινό, συμμετείχε η αντιπροσωπεία του Δήμου Ανατολικής Σάμου, που παρευρέθηκε στη διεθνή έκθεση τουρισμού “World Travel Market 2023”, στο Λονδίνο.

Παρουσία πολλών επαγγελματιών του νησιού, τον Δήμο Ανατολικής Σάμου εκπροσώπησαν, στο stand της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, ο Δήμαρχος κ. Στάντζος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κάιλα και Διονυσίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Έλληνας και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου, κ. Κτίστου.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού Δέσποινα Κάιλα δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την παρουσία της Σάμου στην έκθεση, λέγοντας ότι είναι η 2η φορά που συμμετέχει ο Δήμος, καθώς μεσολάβησαν τα χρόνια της πανδημίας και τα αποτελέσματα της στοχευμένης παρουσίας του θα φανούν το επόμενο διάστημα. Ανέφερε επίσης, ότι ξεχώρισε και η συνάντηση των εκπροσώπων της Ανατολικής Σάμου με διευθυντικά στελέχη του τομέα destinations partnerships του tour operator Jet 2, όπου διερευνήθηκε η δυνατότητα συνεργασίας προς όφελος του προορισμού.

Το βράδυ της τελευταίας ημέρας ο Δήμος Ανατολικής Σάμου είχε σημαντική προβολή σε επιλεγμένο κοινό δημοσιογράφων και ταξιδιωτικών πρακτόρων ως χορηγός στην επιτυχημένη εκδήλωση για την απονομή των Greek Travel Awards, που διοργανώνει το Γραφείο ΕΟΤ Μ. Βρετανίας, σε συνεργασία με έγκριτους Βρετανικούς τουριστικούς φορείς.

Στο πλαίσιο των συγκροτημένων αυτών προσπαθειών προβολής, η Σάμος διακρίθηκε στην κατηγορία Best Gastronomy Destination μετά από ψηφοφορία 5.000 Βρετανών!

Η κ. Κάιλα δήλωσε επίσης, ότι θα υπάρξει σύντομα μετά την συμπλήρωση των σχετικών ερωτηματολογίων η σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων για το Βrand name του νησιού, ενώ τόνισε, πως θα συμβάλει καθοριστικά η δημιουργία dmo για την ανάπτυξη του τουρισμού και την καλύτερη προώθηση του τουριστικού προϊόντος.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More